MBASTUDIES

Online Бизнес мениджмънт в Русия - Бизнес мениджмънт програми в Русия

Чрез придобиване на магистърска степен по бизнес администрация (MBA) студентите потвърждават, че за изпълнили изискванията на една магистърска програма, предлагана от някое бизнес училище. Брой учебни институции предлагат редовни, вечерни, задочни и онлайн програми по бизнес мениджмънт.

Програмите по бизнес мениджмънт слагат акцент върху изучаване на организационните структури и управленки политики, които се прилагат в различни корпоративни сценарии. Тук се изучават такива дисциплини като маркетинг, управление на човешки ресурси, счетоводство и корпоративно преструктуриране.

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Online Бизнес мениджмънт в Русия - Вземете Online Бизнес мениджмънт в Русия. All Online информация Бизнес мениджмънт. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Бизнес мениджмънт, Русия Filter

MBA програма "Открит университет бизнес училище"

Международный институт менеджмента ЛИНК
MBA
Апр. 2020
<
Online & Campus Combined
<
Задочно обучение
<
3 години
23 Март 2020
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Курсовете, които формират програмата MBA (Master of Business Administration), спомагат за подобряване на знанията и уменията на мениджърите в областта на мениджмънта. Образова ...

Научете повече