Filter
MBA
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Програми по Бизнес с култура и лукс. Научете за най-добрите MBA програми тук!

Когато става дума за постигане на успех в света на бизнеса, магистърска степен по бизнес администрация може да бъде първата стъпка към реализиране на нечии крайните стремежи за кариера. MBA степен предоставят на студентите основа за силно пълноценен и доходна кариера. Курсова работа е съсредоточена върху една специализирана област на бизнеса, както и по-общи изследвания, като например финанси, маркетинг и човешки ресурси.

Може би се чудите "Какво е MBA в престижна бизнес?" Тези проучвания са включени всички области на лукс, от интимна познаване на хубаво вино и спиртни напитки, за изследвания, които се фокусират върху неща като козметика и други висок клас обекти. Други акценти включват управление на луксозна марка, мода и дизайн, както и управление на хотели и други недвижими имоти. За тези, които се интересуват от управлението на луксозния бизнес, като курсова работа е от решаващо значение за изграждането на здрава основа.

Много позиции в областта на лукса са склонни да бъдат доста доходен, което да предоставя на студентите възможността да спечелят голям хол скоро след дипломирането си. Тези позиции са на разположение в много различни места по целия свят. Това дава възможност на студентите да пътуват широко в преследване на възнаграждаване кариера.

В много случаи, общите разходи за обучение в магистърска степен зависи от фокуса на изследванията, както и в региона, където се намира училището. Например, учи за степен в престижен международен училище може да струва малко повече, отколкото степени, получени в държавните колежи.

Възпитаниците на MBA програми, фокусирани върху луксозния бизнес могат да следват редица вълнуващи кариери.Само няколко включват позиции с нашумели модни марки, изпълнение консиерж услуги на световно известни хотели, позиции с най-висок ранг маркетингови фирми, посветени на марковите луксозни стоки, в допълнение към много други вълнуващи кариери. В повечето случаи, фокусът кариера е към осигуряване на клиенти с най-добрата услуга или продукт, че парите могат да купят. Това предполага по-взискателен знания от областта на проучване.

 

За тези, които питат "Какво е MBA в престижна бизнес?" Подходящо образование е първата стъпка за постигане на успех в сферата на лукса. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес с култура и лукс

ISC Paris Business School

В края на програмата участниците ще могат да анализират своята среда и да поемат съответните предизвикателства, като същевременно демонстрират изключителни мениджърски ум ... [+]

Ключовите точки на MSc ISC Paris :

12 или 16-месечна програма за пълно работно време (6-месечна практическа мисия)AACSB акредитираниМрежа от партньори (DE BEERS DIAMOND JEWELLERS, LOUIS VUITTON, RALPH LAUREN, KENZO, G. ARMANI и др.)Отдел за връзки с фирми и 60 000 оферти за работа всяка годинаСилата на мрежата от повече от 16 000 възпитаници на ISC ParisМеждународно измерение: високо културно разнообразие и профили, високопоставен международен факултетПълен английскиКампус: Париж... [-]
Франция Париж
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
12 - 16 месеца
Кампус
Научете повече на английски