close

Филтри

Преглед на резултатите

Online Бизнес и икономика в Русия - Бизнес и икономика програми в Русия

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисципли… Научете повече

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисциплини, като маркетинг, финанси и счетоводство; освен това студентите придобиват умения за аналитично и стратегическо мислене.

Няма да се отрече, че икономиката може да има значителен ефект върху бизнеса. В бизнеса и икономиката, програма, студентите могат да се обучават тези отношения и да получат умения в бизнес теми, докато се научим повече за това как работи икономиката.

Докато курсове за дистанционно обучение има срокове, които трябва да бъдат изпълнени, там е страхотна сделка за съответствие за това кога може да извършва задачи при изучаването на разстояние. С онлайн опция, бихте могли да излезете на групова дискусия, както се изисква за да се върне на работа и след това се присъединят след работа, ако е необходимо. Курсове за дистанционно обучение могат да бъдат взети на мястото, което имате достъп до интернет. Можете дори да завърши класове от Интернет салон във всеки хотел по целия свят, ако имате нужда от почивка.

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Online Бизнес и икономика в Русия - Вземете Online Бизнес и икономика в Русия. All Online информация Бизнес и икономика. Спестете време и се свържете с училището тук!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Русия
format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Nizhny Novgorod Institute Of Management And Business
Нижни Новгород, Русия

Програмата MBA ще ви накара да се почувствате като компетентен и ефективен лидер. Програма от световна класа, дипломата се котира в световната бизнес общност. В края на програ ... +

Програмата MBA ще ви накара да се почувствате като компетентен и ефективен лидер. Програма от световна класа, дипломата се котира в световната бизнес общност. В края на програмата студентите получават диплома за утвърдения модел MBA NIEM. -
MBA
Редовно
Задочно
Руски
Септ. 2021
Онлайн обучение