MBASTUDIES

Online Бизнес администрация в Ню Олбани - Виж за Бизнес администрация програми в Ню Олбани

The MBA (Магистър по бизнес администрация) е следдипломна степен, че се присъждат на студенти, които са овладели изследване на бизнес. Степента MBA е смятан за един от най-престижните и търсени градуса в света.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

New Albany се намира в Floyd Каунти, Индиана, САЩ. Градът е основан през 1813.Shipping е основната индустрия на града. Градът е първият, който да използват електронни медии в областта на образованието.

Online Бизнес администрация Oslo - Вземи си Бизнес администрация в Ню Олбани. Съберете цялата програма Бизнес администрация информация. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за Бизнес администрация, Ню Олбани Filter

магистър по бизнес администрация (mba)

Indiana University Southeast School of Business
MBA
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
2 години
Английски
Кампус

Чрез програмата бизнес професионалистите увеличават знанията си, способността си да анализират по-задълбочено бизнес алтернативите и в крайна сметка възможностите им за по-пре ...

Научете повече