MBASTUDIES

Online Бизнес администрация в Вирджиния Бийч - Виж за Бизнес администрация програми в Вирджиния Бийч

The MBA е далеч и далеч най-успешните степен на 20-ти век. Виж американски статистика. Първата степен не е била дадена, докато на 1900-те години. До края на 20-ти век е имал 27% пазарен дял от всички дипломирани раздадени.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Virginia Beach е град, разположен по крайбрежието на Атлантическия океан в щата Вирджиния. Това е най-гъсто населеният град на страната домакин на население от около 447 000 жители. Той е силно грамотен град с функционираща система за библиотека, два университета и множество други институти предлага голямо разнообразие от програми.

Online Бизнес администрация Oslo - Вземи си Бизнес администрация в Вирджиния Бийч. Съберете цялата програма Бизнес администрация информация. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

2 резултата за Бизнес администрация, Вирджиния Бийч Filter

изпълнителен MBA

Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship
EMBA
Септ. 2020
<
Online & Campus Combined
<
Задочно обучение
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Програмата EMBA използва кохортен модел, който улеснява обмяната на идеи и популяризира разширена професионална мрежа. ...

Научете повече

Магистър по бизнес администрация

Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship
MBA
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
16 месеца
Кампус

Уникална програма, която включва класически бизнес дисциплини и акцент върху иновациите, глобална възможност и библейските принципи. ...

Научете повече