MBASTUDIES

Online Бизнес администрация в Люксембург - Бизнес администрация програми в Люксембург

Чрез придобиване на магистърска степен по бизнес администрация (MBA) студентите потвърждават, че за изпълнили изискванията на една магистърска програма, предлагана от някое бизнес училище. Брой учебни институции предлагат редовни, вечерни, задочни и онлайн програми по бизнес мениджмънт.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Официалното име на страната е Великото херцогство Люксембург. То се намира в Западна Европа с немски език като официален. В страната има само един университет: Университет за Люксембург.

Online Бизнес администрация в Люксембург - Вземете Online Бизнес администрация в Люксембург. All Online информация Бизнес администрация. Спестете време и се свържете с училището тук!

2 резултата за Бизнес администрация, Люксембург, Дистанционно обучение Filter

Онлайн магистър по бизнес администрация (MBA)

European Business University
MBA
Окт. 2020
<
Задочно
Английски
Онлайн обучение

Магистърът по бизнес администрация е едногодишна програма, специално разработена да подготви завършилите като следващото поколение мениджъри. ...

Научете повече

Магистър по бизнес администрация (MBA)

European Business University
MBA
23 Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
15 Авг. 2020
Английски
Онлайн обучение

Ако сте работещ професионалист, който се стреми да напредне в управлението или изпълнителната роля, това е най-добрата степен за вас. Магистърът по бизнес администрация е едно ...

Научете повече