MBASTUDIES

Online Бизнес администрация в Колумбия - Бизнес администрация програми в Колумбия

MBA щандове за магистърска програма по бизнес администрация и се състои от една програма на учебна програма, която осигурява основата в основните концепции на бизнеса, включително управление, финанси, икономика, продажби, маркетинг, управление на човешките ресурси и управление на веригата за доставки.

Въпреки че ми присъстват дистанционни класове онлайн, няколко университета задръжте започване на няколко места. Можете дори да спрете приема на класове в продължение на много седмици през годината без отнемане и без да се хвърлят си студентски заеми в погасяване. Това е силен аргумент много хора гледат на при записване в дистанционно обучение класове.

Колумбия, официално Република Колумбия, е единна конституционна република, включващ тридесет и две служби.

Online Бизнес администрация в Колумбия - Вземете Online Бизнес администрация в Колумбия. All Online информация Бизнес администрация. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Бизнес администрация, Колумбия, Дистанционно обучение Filter

Магистър по бизнес администрация (MBA)

Anderson University South Carolina
MBA
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Квалифицирани и опитни преподаватели с реалния свят опит инструктират курсовете и ще работят директно с вас, за да разширят знанията си и да подобрите уменията си. Предпоставк ...

Научете повече