MBA-obrazovanie.com

Програми по Банково дело. Научете за най-добрите MBA програми тук!

Повечето студенти избират да чантата магистърска степен по бизнес администрация, или MBA, тъй като тя може да отвори врати в професионален план, да им помогне да преминете в конкретната област на интереси и в крайна сметка, заповядай на по-висока степен в заплащането. Международно признат в природата, тази степен е важен актив за всеки, който иска да ускори съществуваща кариера или се впуснат в нова.

Само това, което е MBA в банкиране? Тази степен включва цялостен преглед на всички аспекти на сектора на финансовите услуги от гледна точка на управлението. A разнообразие от Banking свързани Магистър по Бизнес Администрация програми съществуват, някои от които са географски или глобален характер. Независимо от това къде се постига, учениците в програми, водещи до тази степен трябва да очакват по-задълбочено проучване на начина, по който финансовите, стратегически и управленски съображения влияят реално вземане на решения в рамките на сектора на финансовите услуги.

Студентите, които успешно се постигат MBA в Banking са придобили знания и опит, необходими за провеждане на позицията в различни банкови свързани предприятия. Те често са допустими за най-високо ниво на опасност позиции и съвпадащи заплати при дипломирането си, и често имат лукса да преследва печеливша кариера в почти всяка страна по света. Много програми MBA могат да бъдат взети на непълно работно време или пълно работно време, което ги прави постижима за широк кръг от студенти от променливите фонове.

Колко студент може да очаквате да платите за финансиране, свързани с програма Masters променя и в зависимост от редица фактори, като например програмата те избират, дали те вземат класове на непълно работно време или пълно работно време или когато, в географско отношение, те избират да учат .

Голямо разнообразие от магистър по Бизнес Администрация програми съществуват, и тези, които успешно ги изпълни може да намери платена работа в редица финансови арени.Типични позиции, държани включват застраховка или финансови мениджъри на недвижими имоти, главни финансови директори, търговски или инвестиционни банкери, мениджъри на отдели финанси или финансови анализатори, контролери или директори на местни, национални и международни компании с различна големина.

Ако отговорът на въпроса "Какво е MBA по банково дело?" Е "нещо, което бих искал да научите повече за това!", Тогава разгледате нашата обширна директория на банкиране и свързаните с тях програми, достъпни по целия свят. Не губете друг момент в незадоволително или unfulfilling кариера - спрете се чудех за какво е там и да започне проследяване към по-добро бъдеще. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.

6 резултата за Банково дело Filter

MBA в банковия и финансовия сектор

Talal Abu-Ghazaleh Graduate School of Business
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Йордания Amman

В центъра на вниманието на банковото дело и финансите е предназначена да осигури лицата, търсещи кариера в банковия сектор и други финансови институции, с необходимите умения за напреднали позиции в тези сектори.

MBA ислямската банкиране

International Study Experts
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Обединени Арабски Емиерства Dubai

Концентрацията на ислямската Banking ще ви предостави подробна разбиране на ислямските финансови операции, финансови пазари, закони и подзаконови актове, институции и финансови продукти. Програмата разглежда като Shari'ah рамките на ислямското право, и как тя се оформя практики в банковата и финансовата система, и осигурява и по-задълбочено разбиране на банкови и финансови практики въз основа на ...

Магистър по бизнес администрация в банковото дело и финансите (присъдена от Бангор University, Великобритания)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Кампус Редовно обучение 12 - 18 години Август 2020 Сингапур Singapore

Бангор Business School има за цел да се изгради върху отдавна установени нашия опит в областта на следдипломната квалификация в банковото дело и финансите, като предлага една година MBA Банково дело и финанси, която има за цел да развие академични и управленски умения на участниците в тези области. Важна цел е да се осигури съответната аналитична обучение за запознаване на участниците с най-новите стратегически, управленски и ...

Магистър по бизнес администрация в банковото дело (MBA банкиране)

European School of Banking Management
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 14 месеца Отворено кандидатстване Италия Milan + още 1

Единственото MBA обучение, предоставено в Италия, се организира от най-важното училище по банково обучение в Италия. MBA е най-високата степен на специализация, постижима в света за управленско обучение.

MBA в глобалното банкиране

EU Business School
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Януари 2020 Испания Barcelona Швеция Geneva Montreux Германия Munich Switzerland Online + още 9

Този основен обхваща разнообразна гама от области в областта на финансите, от финансовата организация, функционирането и предизвикателствата на икономиката като цяло до проблемите на финансовото управление във фирмите и финансовите институции. Тази програма подготвя кандидатите с аналитичната основа и необходимите инструменти за справяне с важни практически въпроси в рамките на финансово-ориентирана кариера.

Mba - майор в глобалното банкиране и финанси

Lincoln University Of Business & Management
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 14 - 16 месеца Отворено кандидатстване Обединени Арабски Емиерства Sharjah + още 1

Мениджмънтът на Global Banking & Finance е предназначен за професионалисти, които се стремят към кариера в глобалното банкиране и финанси. Тя ще ви преведе през управленски и технически умения, а вие се превърне в широко осведомен професионалист, способен да изпълнява в началото на международната банковия и финансовия сектор.