MBA-obrazovanie.com

Банково дело в Sharjah. Научете за програми по Банково дело в Sharjah! Банково дело

Капитаните на Business Administration (MBA) са програми за следдипломна квалификация степен по мениджмънт, в собствената си лига. The MBA е традиционната академична оферта за управление на образованието. Университетите отговори на въпроси на бизнеса за по-прецизно и задълбочено квалификация за бъдещето и модерна мениджъри въз основа на стандартизиран заглавие. Това е често съкратено като MBA или MBA и в опозиция на магистър (магистър) или Магистър (MA) тя без съмнение точки за една програма само.

The MBA банкиране осигурява ценна информация за предизвикателствата пред съвременния финансов свят. Степента помага на студентите да развият умения, необходими за по-нататъшното кариера в банковия сектор.

Обединените арабски емирства е федерация от седемте емирства в източната част на Арабския полуостров, на входа на Персийския залив. Голяма част от работната сила в ОАЕ са чуждестранни емигранти - по този начин населението грим страната "и е толкова разнообразна, с гражданите Emirati са малцинство в собствената си страна.

Sharjah е един от емирства, които образуват Обединените арабски емирства хостинг население от около 800 000 жители. Тя е класирана като третата по големина емирство, а само да имат земя на Персийския залив и Оманския залив. Той има множество университета в предлага голямо разнообразие от програми.

Банково дело в Sharjah. Вземете MBA в Sharjah. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Sharjah тук! Банково дело

1 резултата за Банково дело, Sharjah Filter

Mba - майор в глобалното банкиране и финанси

Lincoln University Of Business & Management
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 14 - 16 месеца Отворено кандидатстване Обединени Арабски Емиерства Sharjah + още 1

Мениджмънтът на Global Banking & Finance е предназначен за професионалисти, които се стремят към кариера в глобалното банкиране и финанси. Тя ще ви преведе през управленски и технически умения, а вие се превърне в широко осведомен професионалист, способен да изпълнява в началото на международната банковия и финансовия сектор.