MBA-obrazovanie.com

Банково дело в Йордания. Научете за програми по Банково дело в Йордания.

Студентите често се чудя дали решението си да излезе от корпоративния свят и започва скъп MBA е мъдър. До неотдавна, най-трудната част от MBA ставаше приет от горната бизнес училище. Наличието на MBA е еквивалента на между два и половина и четири години допълнително оценяване на опита. Тя е във времена като тези, които осъзнават истинската стойност на MBA.

Банковият MBA дава на студентите основа за разработване на кариера в рамките на финансите и банковото дело. Степента разглежда сложността пред икономическата днешния свят - свят, който е многократно по контрол и въпрос.

Тя е официално известен като Хашемитско кралство Йордания. Jordan се намира в Азия. A двугодишен цикъл на предучилищното, 10 години затвор за основния, задължително образование и до средно за 2 години е образователната система се уважава тук. След това седнете за Tawjihi.

Банково дело в Йордания. Вземете MBA в Йордания. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Йордания тук!

1 резултата за Банково дело, Йордания Filter

MBA в банковия и финансовия сектор

Talal Abu-Ghazaleh Graduate School of Business
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Йордания Amman

В центъра на вниманието на банковото дело и финансите е предназначена да осигури лицата, търсещи кариера в банковия сектор и други финансови институции, с необходимите умения за напреднали позиции в тези сектори.