MBASTUDIES

Банково дело в Индия. Научете за програми по Банково дело в Индия.

Магистърската степен по бизнес администрация, или MBA, се присъжда на тези, които завършат програма с акцент върху управлението в сфера на бизнеса. Такива програми основно са насочени към изучаване на финанси, счетоводство, човешки ресурси и други теми, свързани с бизнеса.

MBA програма по банково дело е програма, предназначена за професионалисти, които желаят да упражняват професионална дейност в банковия сектор. Както банковия сектор се променя непрекъснато, професионалисти, които искат да увеличат своя кариера инвестира на получаване на магистърска степен. Тази програма дава на студентите с най-новите нагоре-модерните разработки на обучение, умения и етика да се справят с предизвикателствата в глобалната финансова индустрия.

Индия, официално Република Индия, е държава в Южна Азия. Това е седмата по големина страна в света, втората най-многолюдната страна с над 1.2 милиарда души, както и най-многолюдната демокрация в света

Банково дело в Индия. Вземете MBA в Индия. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Индия тук!

1 резултата за Банково дело, Индия Filter

MBA банкиране, финансови услуги и застраховане

UPES
MBA
Юли 2020

MBA банкиране, финансови услуги и застраховане

Научете повече