MBASTUDIES

Намерете MBA програми в Бангладеш тук!

Чрез придобиване на магистърска степен по бизнес администрация (MBA) студентите потвърждават, че за изпълнили изискванията на една магистърска програма, предлагана от някое бизнес училище. Брой учебни институции предлагат редовни, вечерни, задочни и онлайн програми по бизнес мениджмънт.

Бангладеш има регулиращ орган, наречен университет стипендии Комисията на Бангладеш, който контролира 34 държавни университета и 60 частни университети. Тя "е основната цел е да се гарантира, че образователните институции предлагат качеството на образованието. Те също така гарантират, че на студента култура, се спазва във всички висши учебни заведения.

MBA Бангладеш. Получаване на MBA степен в Бангладеш. Съберете цялата информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Бангладеш тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация

Canadian University of Bangladesh
MBA
Септ. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

На ниво завършил, Училището предлага магистърска степен по бизнес администрация (MBA) с програма за подпомагане развитието на професионални умения и преценка за ефективно упра ...

Научете повече

изпълнителен магистърска степен по бизнес администрация

Canadian University of Bangladesh
EMBA
Септ. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

На ниво завършил, Училището предлага на Executive MBA (EMBA) програма, насочена към работещи професионалисти, които си взаимодействат с курса фасилитатори да получат познания ...

Научете повече