MBASTUDIES

Намерете MBA програми в Аржентина тук!

Аржентина се превърна в най-добрият избор за много чуждестранни студенти, желаещи да продължат образованието си в среда, която насърчава творчеството и растеж. В допълнение, Аржентина е вълнуващо място за всеки международен студент, предлагайки едно мултикултурно население, както и разнообразен климат и география, която варира от джунгли до пустинята каньони. Аржентина поставя висока стойност в областта на образованието и това е очевидно в техните висококачествени образователни институции. Един MBA в Аржентина ще предложи на студентите отлично образование в една от най-известните страни и икономики в Южна Америка.

С MBA в Аржентина, студентите ще получат солидна бизнес основите, необходими за успешна кариера. Чрез курсове, които се фокусират върху маркетинг, мениджмънт, счетоводство, финанси, IT, и етика, MBA в Аржентина учениците ще научат за практическото прилагане на бизнес теорията към реалния свят проблеми.MBA в Аржентина програми предлагат гъвкавостта на пълно работно време, на непълно работно време, както и онлайн програми.

Превъртете през опциите си по-долу, за МВА в Аржентина, която ще ви помогне да постигнете вашите професионални цели!

Резултати Filter

международна програма МБА в Буенос Айрес

Mente Argentina
MBA
Февр. 2021
<
Редовно
<
10&nbsp;-&nbsp;12 месеца
Английски
испански
Кампус

Програмата MBA Mente Argentina е предназначена за студенти от цял ​​свят, които не само искат да получат магистърска степен по бизнес администрация, но и търсят извънредна ...

Научете повече