MBA-obrazovanie.com

Програми по Анализ на данни. Научете за най-добрите MBA програми тук!

Магистър (MBA) степен по бизнес администрация предлага студентски курсове в областта на финансите, счетоводството и маркетинга. Със записване на пълен работен ден, за MBA могат обикновено да бъдат завършени в рамките на две години. Степента предлага на студентите възможност да се учат и да усъвършенствате бизнес стратегия.

Какво е MBA в анализ на данни? Един MBA в анализ на данни, ще ви помогнат да научите двете анализ на данни, умения и бизнес умения. Учениците ще се запознаят с бизнес интелигентност, Анализ на данни и информационни технологии, включително и умения, необходими за анализ на бизнес процесите и предсказуем моделиране. Много програми поставят акцент върху етичните принципи, лидерски умения и глобални пазари. Предприемачество, финансиране, международен бизнес и развитие на организацията са всички области на изследване, които могат да бъдат специализирани инча

Завършване на MBA в анализ на данни ще даде на студентите практически знания чрез практически изследователски опит.Те ще се комбинират с познания за бизнес практики, които ще дадат възможност на студентите да подобрят своите бизнес решения и професионални умения.

Цената на постигане на MBA различава значително от колежа в колеж и региони. За да разберете повече за разходите, свързани с тази степен, контактни училища, които предлагат програми, които ви интересуват.

Dada Analytics е област в търсенето, и МВА в анализ на данни може да отвори много възможности. Това поле предлага на служителите възможност за растеж и развитие, докато печелите удобни заплати. Топ работодатели от цял ​​свят се търсят хора с аналитични умения, за да им помогне да се възползват от данни. Популярни работни заглавия включват бизнес анализатор, системи анализатор, бизнес интелигентност разработчик, архитект на данни и решения архитект. Уменията, необходими за тези позиции включват съхраняване на данни, анализ на данни, управление на данни, бизнес процеси и структуриран език за заявки.Всички тези умения може да се научи с MBA в анализ на данни.

Тази степен се предлага в разнообразие от местни, международни и онлайн програми. За да започнете на вашия степен, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

 

 

8 резултата за Анализ на данни Filter

Анализ на данните за MBA

University of Central Missouri
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Warrensburg + още 1

Нашата програма използва подход за учене чрез опит, за да внесе реални бизнес предизвикателства в класната стая, така че да можете да практикувате уменията, от които се нуждаете, за да окажете влияние във вашата организация. Програмният факултет включва добри практики за управление, както и практически умения, включително количествен анализ, ефективна комуникация, лидерство и работа в екип. Завършилите MBA притежават умения за стратегическо и фактическо вземане на решения и са готови да поемат ръководни позиции.

MBA - Данни

Utica College Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Utica

Специализацията на MBA-Data Analytics се фокусира върху два аспекта на областта на науката за данни: използване на теоретични модели в събирането, проектирането и анализа на количествени и качествени данни и реалния процес на създаване и внедряване на решения, базирани на тези данни.

MBA - Концентрация в данните за анализ

Key West University
Онлайн обучение Редовно обучение 18 месеца Февруари 2020 Съединени Американски Щати Джаксънвил

Учебната програма на KWU MBA осигурява професионалисти от началото до средата на кариерата с практическите умения и компетенции, необходими за ускоряване на кариерата им в бизнеса.

Анализ на данните за MBA

University of Baltimore, Merrick School of Business
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Маунт Върнън + още 3

Специализацията на MBA в Data Analytics дава възможност на студентите да се възползват от познанията за предсказуемите анализи, придобити в основните курсове на MBA, и да подготвят основните принципи за данни, които подпомагат бизнес стратегиите. Тя позволява на студентите да се връщат на работното си място със знания в ръка, за да направят въздействие.

MBA: Информационният интелигентен MBA

Saint Joseph's University, Haub School of Business
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 3 години Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Филаделфия + още 2

Спечелете MBA, което винаги сте искали, като същевременно печелите ценни знания в областта на бизнес анализите.

Онлайн Магистър по Бизнес Администрация с Данни Анализ

Nottingham Trent University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 30 месеца Януари 2020 Великобритания Великобритания онлайн

Използвайте силата на големи данни, за да повлияете на стратегията във вашата организация с онлайн MBA с Data Analytics от Nottingham Trent University. Онлайн MBA с Data Analytics ще ви даде разбиране за целия жизнен цикъл на големи данни: заснемане, организиране, анализиране, извличане на заключения и действия, за да се спечелите ливъридж или конкурентно предимство, като ви дадохте с изключително желания набор от умения, които ще бъдат изключително атрактивни до бъдещи работодатели.

Онлайн MBA

Nottingham Trent University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2.5 години Април 2020 Великобритания Великобритания онлайн

Чрез лидерския фокус, индивидуалното наставничество и ученето през целия живот, този 100% Онлайн MBA е съобразен с индивидуалните нужди, за да осигури всичко, което е необходимо, за да заемете кариерата си на нови висоти. Персонализирайте своя онлайн MBA със специализация в Data Analytics.

MBA (Анализ на данните)

Arden University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 18 - 60 месеца Януари 2020 Великобритания Ковънтри + още 1

Тази онлайн MBA (Data Analytics) програма от Arden University е предназначена за практикуващи мениджъри, които искат да предприемат стъпка до стратегическа роля; фокусиране върху лидерски качества, устойчивост на бизнеса и разработване на стратегически модели.