MBA-obrazovanie.com

Анализ на данни в Съединени Американски Щати. Научете за програми по Анализ на данни в Съединени Американски Щати.

The MBA е далеч и далеч най-успешните степен на 20-ти век. Виж американски статистика. Първата степен не е била дадена, докато на 1900-те години. До края на 20-ти век е имал 27% пазарен дял от всички дипломирани раздадени.

Организациите използват анализи на данни, за да очистват, трансформират и организират информацията, която се съдържа в необработените набори от данни. Често използвайки алгоритми и механични процеси, анализите позволяват на бизнеса и правителствените отдели да идентифицират и прогнозират тенденциите в данните.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Анализ на данни в Съединени Американски Щати. Вземете MBA в Съединени Американски Щати. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Съединени Американски Щати тук!

5 резултата за Анализ на данни, Съединени Американски Щати Filter

Анализ на данните за MBA

University of Central Missouri
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Warrensburg + още 1

Нашата програма използва подход за учене чрез опит, за да внесе реални бизнес предизвикателства в класната стая, така че да можете да практикувате уменията, от които се нуждаете, за да окажете влияние във вашата организация. Програмният факултет включва добри практики за управление, както и практически умения, включително количествен анализ, ефективна комуникация, лидерство и работа в екип. Завършилите MBA притежават умения за стратегическо и фактическо вземане на решения и са готови да поемат ръководни позиции.

MBA - Данни

Utica College Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Utica

Специализацията на MBA-Data Analytics се фокусира върху два аспекта на областта на науката за данни: използване на теоретични модели в събирането, проектирането и анализа на количествени и качествени данни и реалния процес на създаване и внедряване на решения, базирани на тези данни.

MBA - Концентрация в данните за анализ

Key West University
Онлайн обучение Редовно обучение 18 месеца Февруари 2020 Съединени Американски Щати Джаксънвил

Учебната програма на KWU MBA осигурява професионалисти от началото до средата на кариерата с практическите умения и компетенции, необходими за ускоряване на кариерата им в бизнеса.

Анализ на данните за MBA

University of Baltimore, Merrick School of Business
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Маунт Върнън + още 3

Специализацията на MBA в Data Analytics дава възможност на студентите да се възползват от познанията за предсказуемите анализи, придобити в основните курсове на MBA, и да подготвят основните принципи за данни, които подпомагат бизнес стратегиите. Тя позволява на студентите да се връщат на работното си място със знания в ръка, за да направят въздействие.

MBA: Информационният интелигентен MBA

Saint Joseph's University, Haub School of Business
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 3 години Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Филаделфия + още 2

Спечелете MBA, което винаги сте искали, като същевременно печелите ценни знания в областта на бизнес анализите.