MBASTUDIES

Online Агробизнес програми, търсене на най-добрите програми за магистърска степен по бизнес администрация

Капитаните на Business Administration (MBA) са програми за следдипломна квалификация степен по мениджмънт, в собствената си лига. The MBA е традиционната академична оферта за управление на образованието. Университетите отговори на въпроси на бизнеса за по-прецизно и задълбочено квалификация за бъдещето и модерна мениджъри въз основа на стандартизиран заглавие. Това е често съкратено като MBA или MBA и в опозиция на магистър (магистър) или Магистър (MA) тя без съмнение точки за една програма само.

степен агробизнес е насочена към обучение на студентите бизнес теми, като маркетинг, мениджмънт и финанси, тъй като те се отнасят до селското стопанство. Този тип степен може да позволи фокус върху различни области на индустрията, като например разпределение или управление на стопанството.

Задочно обучение Агробизнес програми - Търсене тук за програми Агробизнес Агробизнес. Съберете цялата информация Online Агробизнес, спести време и се свържете с Агробизнес признания тук!

3 резултата за Агробизнес Filter

Храна

Agribusiness Academy
MBA
<
Задочно обучение
<
3 месеца
Английски
Онлайн обучение

Тази програма е предназначена за тези, които искат да изградят своето критично разбиране за храната ...

Научете повече

Mba в селскостопанската икономика

Northwest Missouri State University
MBA
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Кампус

Студентът, който желае кариера в бизнес аспекта на селското стопанство, може да избере да следва МВА с акцент в аграрната икономика, която се предлага съвместно с училището по ...

Научете повече

международна магистърска степен по мениджмънт, финанси и агробизнеса

University Mediterranean Podgorica
MBA
Февр. 2020
<
Редовно обучение
<
2 години
Английски
Кампус

The следдипломно обучение програмата International MBA по мениджмънт, финанси и Агробизнес предлага мултидисциплинарна познания в редица социални науки, особено на управлениет ...

Научете повече