MBASTUDIES

Програми по Авиация. Научете за най-добрите MBA програми тук!

Получаването на магистърска степен е чудесна възможност за някой, който наистина иска да се специализират в определена сфера на обучение. Добавената степента често ще бъде нещо, което накланя везните в полза на един кандидат пред друг.

Какво е MBA в авиацията? Сред програмите, MBA, които се специализират в определени области, тези с фокус върху авиацията са особено привлекателни за студентите, които са очаровани от полет. Завършилите тези програми работят във всички аспекти на бизнеса от областта чрез следене на сложни регулации, нововъзникващите технологии и променящата се демография. Подхранвана от своята страст и стимулиран от тяхното образование, те са двигателят на космическата индустрия.

Наред с основните бизнес класове, тези програми се фокусират върху специфични за индустрията философии, като например идеята, че безопасността върви ръка за ръка с печалба. Завършилите специалността са в челните редици на вземане, че бракът работа. В допълнение, студентите придобиват отлични познания на съответната терминология и понятия.Въоръжени с това знание, те се намират в търсенето от страна на компании от цял ​​свят. Платени курсове за завършилите обикновено са в порядъка на шест-фигура, с високо управленско равнище, често прави значително повече.

Много колежи и университети предлагат MBAs в авиацията, а цената варира от училище в училище, така че учениците ще трябва индивидуални програми. Дължината на програми могат също да се различават доста малко, което ще окаже влияние върху цената.

След завършването си, студентите могат да кандидатстват за широк спектър от позиции, включително бизнес мениджър, анализатор Финансово планиране, търговски мениджър на профила, Consulting Мениджър, Планиране Crew и анализ Мениджър, Мениджър Човешки ресурси, директор на Network и планиране на капацитета и ръководител на проекта. Тези работни места са на разположение в световен мащаб, така че учениците могат да си намерят работа в родните им страни, или те могат да упражняват възможност да живеят в чужбина.

Тя може да бъде полезно да се разбере, че бизнес училищата, които предлагат MBA в областта на въздухоплаването могат да бъдат намерени в много населени места. Различни платформи позволяват на учениците голяма степен на гъвкавост, както и да се погрижат за различните стилове на учене. Докато някои хора предпочитат по-практически, съвместни опит, други могат да се развиват в по-традиционна обстановка. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.

3 резултата за Авиация Filter

Аерокосмически МБА

Toulouse Business School
MBA
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Аерокосмическият МБА доставя образованието от световна класа ефективно и удобно за опитни мениджъри, които искат да развият своите международни управленски компетенции и лидер ...

Научете повече

Магистър по бизнес администрация

MBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
English (UK)
Кампус

Brunel Business School , разположена в Ъксбридж, Лондон, има над 50 години академични постижения и има двойна акредитация от AACSB и AMBA. Brunel MBA има интензивна едногодишн ...

Научете повече

магистърска степен по бизнес администрация в авиацията

Singapore Aviation Academy
MBA
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Учителят по бизнес администрация в въздухоплаване (MBAA) ще ви осигури здрава основа, необходима, за да се реализират успешно в областта на авиацията среда. Проектиран да се н ...

Научете повече