MBASTUDIES

Програми по Авиационен мениджмънт. Научете за най-добрите MBA програми тук!

Обучението за завършване на магистърска степен по бизнес администрация включва привеждане на съзнанието от научен подход, за да се съсредоточи върху бизнес и управленските дилеми. Независимо дали студентите се специализират в областта на финансите, статистиката или икономиката, MBA показва, че имат професионални качества, които могат да бъдат актив на работното място.

Какво представлява MBA в управлението на въздухоплаването? Тази програма се стреми да придобие богатството от бизнес и управленски знания на MBA и да я приложи към обогатяването на авиацията. Поради специализирания характер на степента, студентите, завършили с MBA в авиационния мениджмънт, могат да се окажат конкурентно предимство пред други студенти по МВА. Обикновено се очаква студентите да влязат в тази програма с предварително познаване на маркетинга, икономиката, управлението и финансите, за да прекарат времето си, като научат как да прилагат тези умения в уникалната област на авиацията.

По-доброто вземане на решения, обучението по авиационни прогнози и финансовото планиране, които могат да бъдат научени чрез тази степен, могат да помогнат на бъдещите студенти. Студентите могат да планират ефективно и да избягват скъпоструващи грешки дори в личния си живот.

Докато MBA може да отнеме няколко години, за да завърши, много студенти може да се притесняват за разходите. В зависимост от местоположението и програмата, която студентът избира, цената на придобиване на MBA ще варира. Индивидуалните училища могат да предоставят на студентите допълнителна информация за тези подробности.

Много студенти, които завършват с MBA в управлението на въздухоплаването, разбира се, ще се занимават с кариера в областта на авиацията. Това може да включва работа за авиокомпания като ръководител на полети, летищен или авиационен мениджър, мениджър по сигурността на летищата или мениджър на товари и товари, всички позиции с голяма отговорност в потенциално предизвикателна среда. Студентите биха могли да използват своите познания за бизнеса на позиции като бизнес мениджъри, счетоводители, маркетинг специалисти или финансови мениджъри.

Когато търсите програма за MBA, можете да намерите разнообразни възможности в целия свят, както и онлайн курсове, които ви позволяват да продължите образованието си, като същевременно запазите текущия си начин на живот. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

3 резултата за Авиационен мениджмънт Filter

MBA - авиация

IUBH University of Applied Sciences
MBA
Окт. 2020
<
Редовно
<
3 семестри
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Вие сте ентусиазирани от авиацията? Имате ли вече опит в работата, но сега искате да разширите вашите управленски умения, за да можете да стигнете до следващото ниво в кариера ...

Научете повече

Магистър по бизнес администрация

MBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
English (UK)
Кампус

Brunel Business School , разположена в Ъксбридж, Лондон, има над 50 години академични постижения и има двойна акредитация от AACSB и AMBA. Brunel MBA има интензивна едногодишн ...

Научете повече

магистърска степен по бизнес администрация в авиацията

Singapore Aviation Academy
MBA
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Учителят по бизнес администрация в въздухоплаване (MBAA) ще ви осигури здрава основа, необходима, за да се реализират успешно в областта на авиацията среда. Проектиран да се н ...

Научете повече