6 MBA Програми в Наука за данните в Съединени Американски Щати for 2024

MBA Програми в Наука за данните в Съединени Американски Щати for 2024Filter
    • Online USA

    Редовно обучение, Задочно обучение

    18 Месеца

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Най-високо класираната онлайн MBA програма на UNC Kenan-Flagler оформя гъвкави лидери онлайн повече от десетилетие. Ще развиете подход към лидерството, който отразява вашите ценности, засилва вашите силни страни и ви позиционира за успех чрез предизвикателна курсова работа, глобален опит в обучението и специализиран кариерен коучинг. Налични са освобождавания от GMAT.

    • Livingston, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение

    1 година

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Спечелете своята онлайн магистърска степен по бизнес администрация с акцент върху компютърни технологии и анализ на данни от Университета на Западна Алабама. След една година ще имате солидна база от знания в извличането на данни, изкуствения интелект, методите за анализ на големи данни и как да използвате системи за управление на бази данни. Практическият проект и дипломната работа гарантират, че ще завършите с опита, от който се нуждаете, за да окажете влияние. Програмата е 33 кредитни часа и може да бъде завършена изцяло онлайн. Не се изисква GMAT за прием.

    • Paris, Франция
    • Heidelberg, Германия
    • + 2 more

    Редовно обучение

    12 Месеца

    Дистанционно обучение, На територията на колежа

    Английски език

    Обединете MBA с Data Science. Ще имате възможност да комбинирате MBA с нашия сертификат по наука за данни онлайн и да дадете възможност на вашите бизнес способности да вземате решения, базирани на данни.

    • Hoboken, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение, Задочно обучение

    2 години

    Дистанционно обучение, На територията на колежа

    Английски език

    В един бизнес свят, който цени технологиите, данните и анализите, има опасност традиционният инструментариум за управление да остарее. Така създадохме нов вид MBA. Analytics MBA в Stevens е STEM програма за наскоро завършили колеж, които са учили техническа дисциплина, имат ограничен професионален опит и искат бързо да получат висша степен, за да се конкурират за вълнуващи работни места в най-престижните компании в света - където все повече дори работата в началото на кариерата изисква магистърска степен.

    • Russellville, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение, Задочно обучение

    2 години

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Фокусът на програмата MBA в Arkansas Tech University е да ви подготви за бизнес кариера с информационния анализ и уменията за вземане на решения, необходими в съвременния бърз бизнес свят. Ако се интересувате от подобряване на вашата бизнес или нестопанска кариера или търсите отговорна позиция при настоящия си работодател, може да се заинтересувате да кандидатствате в тази програма. Програмата „Магистър по бизнес администрация“ (MBA) в Arkansas Tech University предоставя дипломирана бизнес програма за студенти, които искат да продължат образованието си в бизнеса извън бакалавърското ниво. Програмата предлага, общото трасе MBA, MBA с концентрация на Business Data Analytics и MBA с концентрация на Digital Marketing. Всички курсове MBA се предлагат онлайн. Целта на програмата е да подготви студентите за успешна бизнес кариера в управленски и лидерски роли с акцент върху подпомагане на студентите да развият важна информация, аналитични способности и умения за вземане на решения, ръководени от данни.

    • Jacksonville, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение

    18 Месеца

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Учебната програма на KWU MBA осигурява професионалисти от началото до средата на кариерата с практическите умения и компетенции, необходими за ускоряване на кариерата им в бизнеса.