20 MBA Програми в Анализ на данни 2024

MBA Програми в Анализ на данни 2024Filter
    • Online USA

    Редовно обучение, Задочно обучение

    18 Месеца

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Най-високо класираната онлайн MBA програма на UNC Kenan-Flagler оформя гъвкави лидери онлайн повече от десетилетие. Ще развиете подход към лидерството, който отразява вашите ценности, засилва вашите силни страни и ви позиционира за успех чрез предизвикателна курсова работа, глобален опит в обучението и специализиран кариерен коучинг. Налични са освобождавания от GMAT.

    • Online

    Редовно обучение, Задочно обучение

    18 Месеца

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Бъдете мениджър, който знае как да използва данните, за да увеличи печалбите и да разрасне компаниите. С MBA по управление на големи данни от IU ще изградите всички умения, от които се нуждаете, за да използвате данните успешно във всяка бизнес среда. Научете за използването на данни и софтуерните инструменти за анализ, заедно с ключовите аспекти на лидерството и професионалната комуникация. Осигурете бъдещите си възможности за кариера в свят, който все повече зависи от данните – всичко онлайн, откъдето и да сте, в IU University of Applied Sciences.

    • Livingston, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение

    1 година

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Спечелете своята онлайн магистърска степен по бизнес администрация с акцент върху компютърни технологии и анализ на данни от Университета на Западна Алабама. След една година ще имате солидна база от знания в извличането на данни, изкуствения интелект, методите за анализ на големи данни и как да използвате системи за управление на бази данни. Практическият проект и дипломната работа гарантират, че ще завършите с опита, от който се нуждаете, за да окажете влияние. Програмата е 33 кредитни часа и може да бъде завършена изцяло онлайн. Не се изисква GMAT за прием.

    • Munich, Германия
    • Berlin, Германия

    Редовно обучение

    3 семестри

    На територията на колежа

    Английски език

    Ако числата са вашата голяма страст, MBA, специализирана в Data Analytics, е правилният избор за вас. В тази задочна програма ще бъдете обучени като специалист по данни и след това можете да започнете кариерата си в различни индустрии, като електронна търговия, застраховане или банкиране.

    • UK Online, Великобритания

    Редовно обучение, Задочно обучение

    18 Месеца

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Лондонското училище по бизнес и финанси, в партньорство с Международния телематичен университет UNINETTUNO, с гордост предлага своята международно призната онлайн програма Global MBA на най-амбициозните студенти по целия свят. Ще постигнете първокласни лидерски и управленски умения чрез селекция от 10 специализации, което ви дава възможност да адаптирате курса си, за да отговаря на вашите професионални цели.

    • Hoboken, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение, Задочно обучение

    2 години

    Дистанционно обучение, На територията на колежа

    Английски език

    В един бизнес свят, който цени технологиите, данните и анализите, има опасност традиционният инструментариум за управление да остарее. Така създадохме нов вид MBA. Analytics MBA в Stevens е STEM програма за наскоро завършили колеж, които са учили техническа дисциплина, имат ограничен професионален опит и искат бързо да получат висша степен, за да се конкурират за вълнуващи работни места в най-престижните компании в света - където все повече дори работата в началото на кариерата изисква магистърска степен.

    • Berlin, Германия

    Редовно обучение

    3 семестри

    На територията на колежа

    Английски език

    Тази магистърска степен по бизнес администрация, специализирана в Данни и бизнес анализи, ще ви научи да комбинирате данни с приложими бизнес прозрения. Ще придобиете силни познания в областта на технологиите за данни, приложенията за данни, стратегиите за данни и вземането на решения, базирани на данни, и ще проучите потенциала на приложенията за данни в бизнес контекст - както по отношение на оперативния анализ, така и по отношение на вземането на стратегически решения.

    • Châteauroux, Франция
    • Baar, Швейцария

    Задочно обучение

    12 Месеца

    Смесен, Дистанционно обучение

    Английски език

    Управлението на големи данни зае върха на пиедестала в целия свят. Независимо дали става въпрос за индустрията или академичните среди, управлението на големи данни е основният фокус. Причината за това е, че данните растат главоломно. В резултат на това бизнесът все повече се нуждае от кандидати, които могат бързо да анализират и разберат последиците от огромни количества информация. Програмата MBA в Big Data Analytics би позволила на студентите да сортират и анализират данните и да извлекат ценна организационна информация от тях. Прилагането на анализа на големи данни се простира до множество области на бизнеса, включително финанси, маркетинг, верига за доставки и др. Следдипломната програма по анализ на големи данни включва мултидисциплинарен подход, при който се обръща специално внимание на нововъзникващите инструменти за големи данни като Hadoop и Cloud Architecture. Тази програма е всичко, от което човек би се нуждаел, за да направи ефективна промяна в кариерата и да се потопи в света на анализа на големи данни.

    • Amsterdam, Холандия

    Редовно обучение

    18 Месеца

    На територията на колежа

    Английски език

    Тъй като технологиите, базирани на данни, оказват все по-голямо влияние върху вземането на бизнес решения, възниква въпросът дали бъдещите мениджъри трябва да получат магистърска степен по бизнес администрация или по анализ на данни. Тази програма е уникална, тъй като обхваща и двете области на обучение, като ви предлага възможност да развиете знанията и способностите си за свързване на данни, бизнес процеси и вземане на решения.

    • Reutlingen, Германия

    Редовно обучение

    3 семестри

    На територията на колежа

    Английски език

    MBA Международен мениджмънт - маркетинг, управляван от данни. ESB MBA в университета Reutlingen предлага увлекателна комбинация от теоретични знания и практически умения, за да подготви бъдещи маркетингови лидери. Студентите се обучават по широк набор от теми от основите на дигиталния маркетинг до приложенията на изкуствения интелект чрез интерактивни методи на преподаване, сътрудничество в проекти и казуси от реалния свят.

    • Sharjah, Обединени Арабски Емиерства
    • Oman Online, Оман
    • + 6 more

    Редовно обучение

    14 Месеца

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Програмата MBA по анализ на данни е предназначена да предостави на студентите цялостно разбиране на анализа на данни и приложението му в бизнес контекст. Програмата се състои от основни модули, обхващащи основни бизнес знания и умения, и модули за специализация, фокусирани върху анализа на данни.

    • Russellville, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение, Задочно обучение

    2 години

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Фокусът на програмата MBA в Arkansas Tech University е да ви подготви за бизнес кариера с информационния анализ и уменията за вземане на решения, необходими в съвременния бърз бизнес свят. Ако се интересувате от подобряване на вашата бизнес или нестопанска кариера или търсите отговорна позиция при настоящия си работодател, може да се заинтересувате да кандидатствате в тази програма. Програмата „Магистър по бизнес администрация“ (MBA) в Arkansas Tech University предоставя дипломирана бизнес програма за студенти, които искат да продължат образованието си в бизнеса извън бакалавърското ниво. Програмата предлага, общото трасе MBA, MBA с концентрация на Business Data Analytics и MBA с концентрация на Digital Marketing. Всички курсове MBA се предлагат онлайн. Целта на програмата е да подготви студентите за успешна бизнес кариера в управленски и лидерски роли с акцент върху подпомагане на студентите да развият важна информация, аналитични способности и умения за вземане на решения, ръководени от данни.

    • Online

    Редовно обучение, Задочно обучение

    18 Месеца

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Готови ли сте да обработвате данни от различни индустрии и да ги използвате изгодно? Независимо дали е използване на данни, аналитичен софтуер или управленски умения - MBA по управление на големи данни в IU съчетава лидерски умения с цялостни познания от всички съответни области на управление на данни и по този начин ви подготвя оптимално за успешна кариера. С IU можете да учите 100% онлайн, в кампуса или да превключвате между двете с нашата нова гъвкава опция за обучение.

    • Online Spain

    Редовно обучение

    24 Месеца

    Дистанционно обучение

    Испански

    Той предоставя на студентите необходимите умения и знания за използване на данни за вземане на стратегически решения в компания. Студентите научават за инструменти и техники за събиране, анализиране и визуализиране на данни, както и как да използват тази информация за подобряване на ефективността и представянето на бизнеса. В допълнение, MBA също така предоставя на студентите бизнес лидерски и управленски умения, което им позволява да прилагат своите умения за анализ на данни в по-широк бизнес контекст.

    • Chelmsford, Великобритания

    Редовно обучение

    1 година

    На територията на колежа

    Английски език

    Овладейте най-новите постижения във финансовите технологии и се подгответе за вълнуваща кариера в бързо развиваща се област с нашата MBA Fintech и анализ на данни в Челмсфорд. Вие сте ориентирани към бъдещето и сте запалени по възможностите, генерирани от блокчейн технологията и цифровите валути. Нашият магистърски курс по бизнес администрация ще ви подготви да оставите своя отпечатък в област, която непрекъснато и бързо се обновява, развива и разрушава.