Търсене на програма MBA

или

Места за обучение

Нашата база данни включва с повече от хиляда университета от цял свят.

MBA програми

Магистратура по бизнес администрация (MBA) е следдипломна степен, която се присъжда на студентите, които успяха да изучат програмата и да овладеят основите на бизнеса. MBA програми се смятат за един от най-престижните и качествени в света. Студентите, следващи в MBA програмите, изучават теорията и начини за прилагане на бизнес знанията и принципите на управлението. MBA програмите дават на студентите знания, които могат да се прилагат към различни бизнес и делови ситуации.

Програмите MBA понякога се допълнят с усещане на професионална конкуренция - без разлика дали едва сте завършили бакалавърска програма или сте професионалист с място на работа. Следните програми може да се прилагат за много бизнес области: MBA програми по международен бизнес, MBA програми за управляване на човешки ресурси, MBA програми за финанси, MBA програми за мениджмънт, MBA програми за ИТ, MBA програми за маркетинг и много други, които може да се прилагат към съответната област. MBA програмите дават на професионалистите голямо предимство за подобряване на кариерата си, без разлика дали те идват от частен, благотворителен или държавен сектор, свързан с бизнеса.

Разнообразието от различни програми MBA може да бъде огромно - не се оставяйте да ви спре! Започнете да търсите от най-популярните бакалавърски програми MBA, които също може да разгледате долу.

Най-популярните области

Последно добавени програми

Zurich Elite Business School
2021-04-16
Швейцария, Цюрих
University of Gloucestershire
2021-04-14
Великобритания, Челтнъм
Catholic University Of Uruguay includes ISEDE and all schools
2021-04-13
Уругвай, Отдел Монтевидео
Universidad De Tarapacá - University of Tarapacá
2021-04-12
Чили, Iquique
Swiss eLearning Institute
2021-04-12
Швейцария, Цюрих
Arab Open University - Bahrain
2021-04-12
Бахрейн, A'ali
International MBA Institute
2021-04-11
Швейцария, Wollerau
Claretian University Foundation
2021-04-09
Колумбия, Меделин
Business University Foundation of the Chamber of Commerce of Bogotá
2021-04-09
Колумбия, Богота
Vatel Montenegro
2021-04-07
Черна Гора, Община Подгорица