MBA Global Masters of Business Administration с допълнителни Pathways в общественото здравеопазване или застраховане

Общ преглед

Описание на програмата

Проведена в Лондонския кампус на университета в Глазгоу Каледониан, тази глобална програма MBA е проектирана около нашия ангажимент към Общото благо и принципите на ООН за отговорно образование за управление (PRME). Тази отличителна Global MBA програма е предназначена за предприемчиви и социално настроени лица с стремеж да станат професионален мениджър с инстинкт за създаване на устойчив бизнес по социално отговорен начин.

Ще научите как да водите отвътре чрез иновации и креативно мислене, оформяйки ви лидер, готов за утрешния свят. След приключване ще можете да идентифицирате вашите собствени потребности от развитие на компетенции, за да станете отговорен лидер на бъдещето.

Гъвкава MBA, тази уникална програма дава възможност на студентите да се специализират в предпочитаната от тях област чрез избор от девет уникални избираеми модула. Студентите могат също да завършат с MBA (Public Health) или MBA (застраховка), ако избират модулите, специфични за този Pathway .

Тази практическа и приложна програма дава представа за ежедневните предизвикателства, пред които са изправени мениджърите в редица бизнес и организации от трети сектор по целия свят. Ние наблягаме на ролята, приноса и интегрирането на основните бизнес функции, за да подобрите способността си да проектирате и предоставяте ефективни стратегии за цялата организация.

Тази динамична и взискателна програма изисква вашето енергично участие. Подобно на вас, вашите връстници ще бъдат амбициозни, силно мотивирани и решени да успеят. Очакваме да ви посрещнем в програмата и в нашата глобална мрежа от възпитаници на социално отговорни лидери.

GCU London привлича изключителни висшисти от цял свят и предлага ненадминат опит на студенти и международна работоспособност.

GCU се гордее, че разполага с авангардни кампуси в сърцето на Глазгоу и Ню Йорк.

Като част от тази програма ще имате възможността да предприемете два едноседмични културни периода на потапяне в двете тези вълнуващи места (подлежат на визови ограничения).

Нашата уникална MBA е проектирана с оглед на нуждите на международния бизнес и обществото, като помага за изграждането на умения, знания и опит, необходими, за да станете успешен и отговорен лидер в управленските роли във всички сектори.

Какво ще проучите

Програмата Global MBA ще предостави на студентите съществено разбиране на теориите и практиките на управление.

Фокусът на Global MBA е трудов опит. Външната ангажираност с бизнеса е основна част от учебната програма на MBA.

След това студентите могат да избират факултативи, които да се специализират по избрана от тях тема.

модули

MBA умения и кутия с инструменти (ядро):

 • Отговорно лидерство
 • Методи за проекти, основани на доказателства
 • Проект за MBA
 • Управление на операциите и Анализ за вземане на управленски решения
 • Създаване на организационна стойност
 • Корпоративно гражданство в глобална ера
 • Стратегическо управление

Избираеми (изберете един):

 • Иновации на продукти и услуги и глобална логистика
 • Управление на промените
 • Принципи и теория на общественото здравеопазване *
 • Застрахователна автоматизация, анализи, дигитализация и киберсигурност **

Избираеми (изберете един):

 • Иновации и предприемачество
 • Подходи за социално действие към общественото здраве *
 • Непрекъснатост на дейността и управление на кризи
 • Глобална маркетингова стратегия
 • Застрахователни решения за риск на нововъзникващите пазари **

* За да завършите Global MBA (Public Health), ще трябва да изберете и двата модула.

** За да завършите с Global MBA (Застраховане), ще трябва да изберете и двата модула.

Културни екскурзии до Глазгоу и Ню Йорк

GCU се гордее, че има кампуси в сърцето на Глазгоу и Ню Йорк. Със създаването на нюйоркския колеж в Глазгоу Каледония ние сме първата чуждестранна висша учебна институция, която присъжда образователни степени в Ню Йорк.

Като част от тази програма ще имате възможността да предприемете незадължителни културни потапящи пътувания до Глазгоу и Ню Йорк. *

* Прилагат се условия и условия

Изисквания за вход

Всички изисквания за влизане, изброени тук, следва да се използват като насоки и да представляват минимума, който трябва да се вземе предвид при влизане. Кандидатите, които са направили условно предложение за място, могат да бъдат помолени да постигнат повече от посоченото.

Типични изисквания за влизане

Великобритания първа или втора класа степен на отличие (или еквивалентна).

Всяко заявление обаче се разглежда индивидуално. Ако кандидатите нямат типичните академични квалификации за влизане, но могат да демонстрират подходящ трудов опит и / или кредити от признати професионални органи, те могат да имат право да участват в тази програма чрез признаването от университета за предварително обучение

За кандидати със специфична бизнес степен или със съответен мениджърски опит, може да се интересувате от нашето управление на MBA луксозни марки.

английски език

Академичен IELTS резултат от 6.0 (или еквивалентен) без елемент под 5.5.

Моля, имайте предвид, че ако сте от мнозинство от англоезичната страна, може да не сте задължени да предоставите допълнителни доказателства за владеенето на английски език.

съоръжения

Нашият университет в Лондон предоставя на нашите студенти от Глобален MBA водеща учебна среда и предлага модерно преподавателско пространство за лекции, малки групи и социално обучение.

Разположен в ултрамодерна среда в сърцето на Spitalfields, разположен в столицата на модата и финансите на Лондон, този професионален университетски университетски университет се грижи за висококачествени партньорства в областта на преподаването и индустрията по целия свят.

Студентски опит

GCU London е базиран в един от най-жизнените и космополитни градове в света.

Той има най-доброто от всяка култура, всеки интерес и хоби и всяка форма на изкуството на прага ви. Най-доброто от всичко е, че GCU London е базиран в една от най-вълнуващите и актуални области в Лондон; Spitalfields, дом на легендарния тухлен лейбъл, Old Spitalfields, Petticoat Lane Markets и много други.

Кампусът предлага уникална гама от курсове MBA и MSc, висококачествено преподаване и връзки с международен бизнес.

GCU London предоставя на студентите обогатяващо и разнообразно обучение, подкрепено от жизнения международен, интелектуален и културен живот. Привличаме студенти от над 56 държави, от различни фонове от всички краища на света.

Такси и финансиране

Таксите за обучение, които плащате, се определят предимно от състоянието на вашата такса.

Таксите за обучение включват разходи за настаняване по време на незадължителното културно посещение на курса. Прочетете пълните условия.

Такси за обучение 2020/21

 • Начало (включително Шотландия и Европа): 12 500 британски лири
 • Международен (извън Европа): 14 500 британски лири

Стипендии

Ние предлагаме висококачествено образование на справедлива цена; като Университета за общото благо, ние се ангажираме да предлагаме достъпно висше образование на талантливи ученици, като поддържаме ниските ни такси за обучение и осигуряваме богат стипендиантски пакет от над 2,5 милиона паунда годишно.

Правила и условия

Тези условия определят задълженията на GCU и регистрираните студенти, които учат на Global Master of Business Administration (MBA) в допълнение към стандартните условия и условия на университета, и където е приложимо, международните условия на университета, които определят вашите права и задължения, както и задълженията на университета към вас.

Последна актуализация Ноем. 2019

За учебното заведение

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Научете повече

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Свиване