MBA 1-година песен (интензивна програма MBA)

Общ преглед

Описание на програмата

Дълбока, текущ Shift в глобалната конкуренция

С бързото нарастване на нововъзникващите мега-пазари и все по-интегрирана глобална икономика, днес глобалната конкуренция е в процес на дълбока промяна.

Промяна Лидерство за Global конкурентно предимство

Ясно е, че просто наблюдение и отговор на промяната не е в достатъчна тъчна. Вместо това, корпорации трябва активно да инициират промяна да се създаде конкурентно предимство пред своите съперници. Такива инициативи са на кръст-функционален интегративен характер като откачени функционални движения едва ли могат да доведат до конкурентно предимство. По този начин, на днешната глобална конкуренция изисква критична басейн на глобалните мениджъри, които могат да работят през границите на бизнес функции и мобилизиране на техния бизнес като едно цяло.

Защо магистърска степен от IUJ

Нашата MBA поставя основен приоритет на вашия бизнес кариера. Паспорт за избраните от Вас възможности за кариера, топ компании наемат IUJ МВА. Подкрепа от глобална мрежа от възпитаници, от световна класа преподаватели, регионални общности, мултинационални корпорации и правителства. Преминаване към вълнуващи кариери за управление в: финанси, маркетинг, IT, HR, счетоводство, операции, Consulting, General Management и Повече ...

 • Ние сме единствената Business School в Япония, за да бъдат включени в Intelligence Unit на Economist престижната "Топ-100 B-училища на света" класиране в продължение на 8 последователни години.
 • Ние имаме световна класа преподаватели с богат опит в бизнеса, които са си партнира с местни, регионални, национални и мулти-националните компании за научни изследвания и проекти клас-базирани.
 • В реалния опит на културното многообразие във всички класове
 • В момента има около 40 обменните партньори от целия свят, включително и най-добрите училища в САЩ, Европа и Азия.
 • Изключителни езикови програми за двете английски и японски владеене
 • Състоянието на най-съвременните E-Lab
 • Всички настанени в местно кампус, в сърцето на японската красива Snow Country.

MBA - ПРОФЕСИОНАЛНА - структура на програмата

The IUJ MBA фокусира върху "Привличане Emerging Азия за Global Advantage." Той осигурява на знанията, уменията и нагласата, необходими, за да получат конкурентно предимство в най-бързо развиващите се икономики в света. Програмата има за цел да даде на студентите широк спектър от опит и знания, подходящи за бъдещата им кариера. Има 1-годишен Track и 2-годишен Track в програмата MBA и те са били проектирани да предлагат най-високите нива на умения за управление на бизнеса в рамките на най-подходящото за целта срок.

На 1-годишен MBA е фокусирано изключително върху разработването на интегрирани управленски умения за утрешните регионални и световни бизнес лидери. Тя е за тези, които имат най-малко 5 години трудов стаж с тяхното спонсориране компания, и кой ще се върне да помогне на компанията им допълнително се глобализира.

СТЕПЕН ИЗИСКВАНЕ ЗА IMBA (1-годишен TRACK)

Минимални изисквания са:

 1. Три-продължително пребиваване по принцип
 2. Общо най-малко тридесет и осем (38) кредити
 3. Едно приемливо Изследователски доклад или магистърска теза (степен на B + или по-добре)
 4. Общо GPA на най-малко 3.00

The MBA 1-годишен Track е проектиран като на пълен работен ден, се изискват жилищна програма, 12 месеца (три условия и лятна период) за завършване на степен. Предишна проучване на други институции не намалява на 12-месечния жилищен изискването за степента MBA.

Курсовете са разделени в пет категории, изброени по-долу и учениците се изисква да завърши минимум 38 кредита съгласно всяка категория.

IUJ Студенти разнообразие

Международният университет в Япония е дом на близо 400 студенти завършил ниво от повече от 45 страни всяка година. Защото IUJ се намира в красива местност на Япония, ние имаме процъфтяваща, мулти-културен, мултиетническа, мултирелигиозна кампус среда, която предоставя на всеки от нашите студенти с културната чувствителност и прозрения изисква да водят глобална компания.

След 30 години, IUJ сега има повече от 3000 възпитаници, живеещи и работещи в повече от 100 страни по целия свят. Ето защо, всяка точка на света, че се интересувате от работа на вашия бизнес, или за създаване на силни партньорства, че е много вероятно, че един IUJ възпитаник ще бъде там, за да си сътрудничат с вашите усилия.

Екип Проекти

Нашите програми предоставят идеална възможност да поеме лидерска роля чрез екипа проекти в много от нашите курсове. Чрез работата с международни колеги по случая предизвикателства, както и реални бизнес проекти, всички участници в нашата IMBA програма ще се сдобият с нови прозрения в това как ефективно да доведе крос-функционални, глобални екипи. Освен това, всеки ученик ще бъде изложен на нови начини на мислене и анализиране на материалите, предоставени с цел създаване на най-ефективните решения за курса проекти заедно със своите колеги.

Взаимодействие с Exchange Студенти от Top Бизнес училища от цял ​​свят

Международният университет в Япония има текущи партньорства с много други от световна класа бизнес училища в света. От Китай и Индия, в САЩ, Европа и Австралия, всяка година ни Business School приветства чуждестранните студенти обменни от цял ​​свят, за да ни кампус.

Summer Capstone курсове

Capstone курсове представляват окончателни, заключителни курсове за програмата на IMBA. Взети през летните месеци преди дипломирането си, те се интегрират елементи от различни курсове вече са приключили, за да реагира своевременно управленски проблеми и предизвикателства на конкурентната значимост. Capstone курсове обикновено са един-кредитни курсове и теми могат да варират от година на година, Refl ecting възникващи проблеми на глобалната конкуренция.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

When the International University of Japan was founded in 1982, its mission was to develop future leaders with a high level of specialized theoretical and practical knowledge, as well as understanding ... Научете повече

When the International University of Japan was founded in 1982, its mission was to develop future leaders with a high level of specialized theoretical and practical knowledge, as well as understanding and empathy toward the world’s variety of cultures, enhancing their ability to contribute to the global society. Свиване