MBA управление на човешките ресурси

Общ преглед

Описание на програмата

МВА в управлението на човешките ресурси е международно обучение професионализиране призвание повече от година. Тя е насочена към висшите мениджъри на различните функции на човешките ресурси в частния сектор (консултантски фирми, търговски, промишлени или финансови), изправени пред проблемите на бизнес администрацията.

MBA HR

Целта на Executive MBA в управлението на човешките ресурси е да се обучават мениджъри в състояние да контролира и наблюдава процеса на модернизация, участващи в бизнеса, особено когато става дума за реформи на управлението на ресурсите човешки и организационни трансформации, които ги придружават: управление на промяната, управление на многообразието, стратегия, лидерство.

Програмата се върти около различни методи за писмени и устни изпитвания, придружени от изучаването на специална платформа: курсове, MOOC, библиотека. The MBA позволява, освен това, за да получите достъп до програмата доктор по бизнес администрация (DBA) организира между MAEI и ITU.

Последна актуализация Ян. 2017

За учебното заведение

L'UIT se distingue par une organisation collégiale autour de facultés libres et écoles supérieures indépendantes;

L'UIT se distingue par une organisation collégiale autour de facultés libres et écoles supérieures indépendantes; Свиване