112775_mba.jpg

Смесената формула на програмата, предлагана от Международната академия на Рим в сътрудничество с Campus Citta 'del Sapere, е уникална комбинация от онлайн курсове с пълно потапяне в курсове по английски в Международната академия на Рим, които могат да бъдат активирани по време на следващите сесии с минимален брой от 15 участника.

Тази програма е идеална за мениджъри на публични и частни институции, предприемачи, творчески личности, архитекти и инженери, които искат да разберат и развият управленски умения в секторите на превъзходството на марката Made in Italy.

По време на тримесечния период в Италия курсовете лице в лице ще се провеждат с уникална комбинация от класове, посещения на фирми, бизнес симулации и казуси, фокусирани върху марки. компании. бизнес модели и ноу-хау, проектирани, родени, изработени и разработени в Италия, в няколко различни индустрии, от модата до храните, автомобила, енергията, сложните машини и здравния сектор.

Единични модули по маркетинг, иновации, бизнес администрация и търговско право и могат да се приемат като самостоятелни курсове, без завършване на пълния MBA . Пишете на info@baurome.com, за да приспособите програмата си.

112094_MBA.jpg

Програма с обучение на:
  • Английски
Последна актуализация Май 13, 2019
Този курс е Редовно обучение
Duration
12 
Редовно обучение
Price
10,000 EUR
По място
По дата
Location
Крайна дата за записване
End Date
Крайна дата за записване
End Date
Дек. 12, 2019