MBA магистър по бизнес администрация *

Общ преглед

Описание на програмата

Обзор на курса

Нашият курс за магистър по бизнес администрация е предназначен да ускори напредъка на тези, които или искат да започнат, или вече имат, кариера в креативните индустрии.

Като студент в Бизнес училището на UCA за креативните индустрии, вие ще бъдете изложени на това как функционират глобалните корпорации, разглеждайки и оценявайки казуси от реалния живот, както и ще формирате здрава основа на теоретичните знания. Ще научите ключовите умения, които се очакват от лидерите на ръководни длъжности в организациите, и ще бъдете насърчавани да изследвате предприемачеството и да развиете капацитета си на бъдещ лидер.

Всеки курс в нашето портфолио за бизнес училища се преподава с глобална перспектива, като дава на завършилите набор от умения, необходими за да продължат творческа бизнес кариера навсякъде по света. Нашите преподавателски програми са базирани на проекти, съчетаващи знания както от бизнеса, така и от креативните индустрии, за да произведат добре закръглени, високоприемливи специалисти с високо ценена квалификация.

Програмата за нашата едногодишна магистърска степен по бизнес администрация е разработена, за да създаде позитивни и перспективни лидери за вълнуващите и иновативни креативни индустрии.

Базиран в UCA Epsom, вие ще имате уникалната възможност да си сътрудничите и да работите заедно с колегите творчески бизнес практици в UCA Business School. Международният курс по MBA се поддържа от семинари, уроци, семинари и критики, което ви позволява да развиете високо ниво на компетентност по практическо, визуално, устно и писмено изразяване и ви дава увереност да комуникирате ефективно своите идеи.

Тъй като автономното обучение е неразделна част от структурата на програмата, ще се очаква да идентифицирате, развиете и управлявате свой собствен международен бизнес проект въз основа на избраната от вас специализирана област от творческия сектор. Чрез проактивните отношения с вашия преподавател, вие ще ръководите работата си по проекта и ще бъдете подкрепяни от персонал и ангажираност с професионални връзки в индустрията.

След успешното завършване на курса ще можете да вземате професионални решения на високо ниво, да демонстрирате умения и експертиза на висшите ръководители и да прилагате независими изследвания и теория, за да подобрите креативното стратегическо мислене и да решите сложни бизнес проблеми.

* Курсът подлежи на валидиране и преди това е бил озаглавен International MBA.

Подробности за курса

Срок 1

Международен корпоративен финансов мениджмънт

 • Това звено е да ви помогне да развиете задълбочено разбиране на основните финансови цели на фирмата и ограниченията от страна на организация, които биха могли да повлияят на тази цел. Ще можете също да анализирате съвременните принципи на корпоративните финанси и да проучите тяхната валидност. Ще разграничите различните източници на финанси, изследвайки техните предимства и недостатъци и ще оцените капиталовата структура на дадена фирма.

Глобално управление на бизнеса

 • Това звено изследва задачата за управление в съвременната международна и глобална бизнес среда. Той критично анализира ключовите задачи на мениджмънта и теориите, които са в основата на тях, като отчита целесъобразността на теорията, моделите и концепциите за различните културни среди и разработва условен подход към тях, за да ви позволи да изберете най-подходящия стил на управление за бъдещата си кариера.

Предприемачество и иновации

 • Ще проучите допълнително връзките между креативността, иновациите и предприемачеството. Ще имате също така възможности да развиете разбиране за това как се идентифицират възможностите и как те стават осъществими чрез прилагане на бизнес план, който да го направи жизнеспособен и реализиран в професионалната творческа практика.

Срок 2

Управление на проекти

 • Това звено ви предоставя по-голямо разбиране на аналитичните умения за решаване на проблеми в управлението на проекти, да научите математически модели, които помагат в процеса на вземане на решения и да развиете критично мислене и знания в теорията и практиките на управление на проекти. Това звено ви води през много от основните инструменти за управление на проекти и поведенчески умения, необходими на организации с нестопанска цел.

Международна бизнес стратегия

 • В този отдел ще се очаква да разгледате критично процеса на стратегическо управление, тъй като той се прилага за международно ориентирани организации, за да остане и поддържа конкурентоспособността в непрекъснато променящата се и взискателна международна и индустриална среда. Вие ще получите по-добра оценка на ключовите концепции, инструменти и принципи на формулиране на стратегия и конкурентен анализ.

Срок 3

Научна практика

 • Устройството е проектирано да ви позволи да станете уверени, използвайки креативни изследователски техники и методи. Това ще ви позволи да провеждате и пишете изследвания на следдипломно ниво. Той се занимава с елементите, които формират официални изследвания, включително изследователското предложение, разнообразни методи за изследователска дейност, планиране на действия, извършване на самото изследване и представяне на вашите открития.

Международен бизнес проект

 • Отделът за международен бизнес е кулминацията на вашите проучвания и ще формира рамка за централните идеи и концепции, разработени в рамките на вашия магистър. Резултатът ще демонстрира доказателства за усъвършенствани концептуални, теоретични и технически възможности за продължителен период на самостоятелно проучване.

Такси и допълнителни разходи за курс

Такси за обучение

Таксите за курс годишно за влизане през 2020 г. са:

 • Студенти от Великобритания и ЕС на пълен работен ден - 10 500 паунда
 • Международни студенти на пълен работен ден - £ 17 500 (стандартна такса)
 • Международни студенти на пълен работен ден - £ 16 800 (пълна такса за ранно плащане)

Допълнителни разходи за курс

В допълнение към таксите за обучение, моля, вижте допълнителните разходи за курс за влизане през 2020 г.

Тези такси са правилни само за посочената учебна година. Разходите могат да се увеличават всяка година по време на студентския период на продължаваща регистрация на курс в съответствие с инфлацията (при условие на максимално регулиран лимит на такса за обучение). Всяка корекция за продължаващите студенти ще бъде или под нивото на прогнозата RPI-X.

Такси отстъпки и стипендии

За да подкрепим всички наши настоящи студенти и нашите скорошни възпитаници във Великобритания и ЕС да преминат към следващото ниво на обучение, ние разработихме нова гама отстъпки за такси в редица курсове.

 • Прочетете повече за отстъпките от таксите

съоръжения

Магистърските курсове в UCA Epsom споделят основна стая с мрежови компютърни съоръжения, а също така имате достъп до нашата обширна гама от университетски съоръжения, включително: студиа за печат с обширни ситопечатници, фотостудия, 3D работилници, медиен магазин за заемане на филми и фотография оборудване. Има и модерна библиотека с богатство от книги, списания, специални колекции и онлайн ресурси.

Бизнес училище

Първата по рода си във Великобритания, новата ни Бизнес школа за креативните индустрии се основава на нашата дългогодишна традиция да си сътрудничим с работодателите, за да развиваме умения за лидерство, предприемачество и решаване на проблеми.

Изисквания за вход

Изисквания за влизане във Великобритания

 • Степен на отличие или еквивалентна квалификация по предмета или свързана дисциплина

и / или

 • Подходящ трудов опит, демонстриращ способността ви да следвате на следдипломно ниво.

Ще бъдат разгледани и кандидатите, които могат да представят сериозно решение за прием във връзка с конкретен проект и могат да демонстрират потенциала си за завършване на курса по задоволителен начин.

Международни изисквания за влизане

За да видите еквивалентните изисквания за влизане за вашата страна, моля, проверете нашия уебсайт.

Вашето портфолио

За този курс не се изисква официално портфолио. Ще изискваме от вас да присъствате на Деня на кандидата, който ще включва интервю. Това също ще ви даде възможност да ни посетите, да се срещнете с екипа на курса и да видите съоръженията. Ако искате да внесете работа за обсъждане на интервюто си, можете да го направите.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Научете повече

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Свиване
етажерка за ноти , Epsom , Farnham , Рочестър , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Още По-малко