MBA лидерство

Общ преглед

Описание на програмата

MBA лидерство

Преподавано в централно лондонско местоположение, MBA Leadership има силен акцент върху напредъка в кариерата и се предоставя от опитни преподаватели от водещи бизнес училища по света. Нашият курс има уникален модел за коучинг на връстници, при който студентите се подкрепят извън класната стая и имат достъп до преподавателя за всяко предизвикателство, с което могат да се сблъскат в работата или обучението си.

Програмата е проектирана така, че да се изпълнява заедно с натоварена професионална роля и се изпълнява в изпълнителен формат за период от 18 месеца. На месечна база се провежда интерактивно обучение в стил семинар през тридневен уикенд в нашия лондонски кампус Moorgate в търговския център на Лондон. В допълнение към покриването на основни бизнес основи, силен акцент на програмата е развиването на поведенчески компетенции на делегатите. Това се постига чрез модела, основан на поведенчески умения за изпълнителна компетентност, доказан като високо ефективен в корпоративния свят. Това включва обучения за връстници, които се провеждат по време на уикенд семинарите, както и делегати, които имат постоянен достъп до преподаватели извън учебните уикенди.

По време на нормалната работна седмица делегатите се насърчават да провеждат редовни срещи и виртуални срещи с преподавателите, за да обсъждат въпроси от реалния свят, възникващи в тяхната професионална роля, свързани с теорията на курса. Тази MBA е предназначена за средни и висши ръководители, които се интересуват от развиване на лидерските си умения, за да преминат във все по-висши роли. Типичните кариерни пътеки включват преминаване от функционални роли към функционално лидерство, общо управление или роли на ниво партньор. Програмата е идеална за ръководители, работещи в сектора на професионалните услуги като адвокати, консултанти и всеки професионален изпълнителен директор, който участва в управлението на промяна или трансформация в рамките на своята организация.

Професор Елизабет Мур, директор / ръководител на MBA по лидерство в Бизнес Университета по право, идва от международен академичен произход, като преподава в университети в Съединените щати, Финландия, Русия и Великобритания. След като получи бакалавърска степен от Колумбийския университет , докторант от Университета на Тексас в Остин и диплома за коучинг от университета в Кеймбридж, доктор Мур служи като професор по треньорство по лидерство и лидерство в Международното бизнес училище в Hult от 2013 - 2019 г. От 2006 г. професор Мур преподава в университета в Кеймбридж , където в момента е асоцииран преподавател и директор на Международни летни програми за колежа си Хюз Хол. Освен това тя е изпълнявала редица други роли в академичните среди през 20-годишната си кариера, включително притежаване на стипендия за посещение в Харвардския университет и създаване на програма за културология в Държавния университет в Санкт Петербург в Русия, която ръководи пет години. В областта на лидерството нейните изследователски интереси се фокусират по-специално върху автентичността в лидерството и емоционалната и културна интелигентност.

Изисквания за курса

  • ОКС бакалаври или еквивалентна квалификация.
  • Студентите трябва да притежават минимум пет години професионален опит в управленска роля с известен бюджетен надзор.
  • Заявленията за освобождаване или RPL не са разрешени за програмата MBA.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Научете повече

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Свиване
Лондон , Лийдс , Манчестър , Бирмингам , Лондон , Лондон , Нотингам + 6 Още По-малко