MBA за пазара на недвижими имоти и развитието

Общ преглед

Описание на програмата

MBA в недвижими имоти и развитие е предназначена за тези, които искат да подобрят своите практически умения, свързани с пазара на недвижими имоти в целия процес като се започне раждането и определят точно възможности чрез изготвянето на проекти, оценка, финансиране, изпълнение, маркетинг за управление на недвижима собственост. Лектор в областта на опитни професионалисти. Магистър по бизнес администрация е професионален (извън академичната) степен програмата.

Преподаването е около 13 почивни дни през цялата година. През годината учениците работят върху своите тези. Най-близкото проучването започва в средата на февруари 2018 г. и приключва през февруари 2019. Студентите могат да кандидатстват до края на януари. Когато заявите по-късно пристигане, моля свържете се с нас.

уроци

На какъв език искате да учите?

Първият вариант е изцяло в чешки, английски или руски език. Вторият вариант е комбиниран форма, което означава, рецитация на английски, но материала на фона и на крайния дисертацията на английски език. Студентите запазват по-голямо внимание по време на уроците на родния си език, докато те се отвори възможността за получаване на втори MBA степен от университет в чужбина (моля свържете се с нас за повече информация.) - т.нар Двойна програма степен.

Какво чакате за семинар

 • Методология на изследването (написването на дисертация, Word и Excel)
 • Счетоводство и данъчно
 • Маркетинг ( "
 • Управление на човешките ресурси
 • управление
 • прав
 • банково дело
 • управление на проекти
 • оценка на недвижими имоти
 • Проектно финансиране и финансиране на недвижими имоти
 • Строителство и архитектура
 • недвижими имоти

Какво ще научите

 • Раждането на повод - идентифицирането на територията, описание на параметрите, анализ на територията, идентифициране на решения, всичко, което води до създаването на инвестиционен план
 • Подготовка на проекта - избор на проектант, процесът на лицензиране ...
 • Оценка или как да го оценявам всички
 • получаване на финансиране
 • Изпълнение (Строителство и управление на развитие)
 • Маркетинг (
 • Фасилити мениджмънт - как да се грижи за имота и да управлява тяхната стойност
 • Добавете няколко други елементи, пълни с полезни знания, напиши В процеса на работа и една година получи магистърска степен

Защо да учим в MBA CBU ?

MBA е програма от професионални почивните дни за обучение с минимум задачи между уроци

Ние вярваме, че мениджърите, които наистина искат да получат квалификация MBA на високо ниво, те предпочитат да учат в класната стая, където те могат взаимно да се обсъдят, да обменят опит и знания, като работят в групи, където те извършват специфични задачи, възложени на учителите. Ето защо е налице онлайн програми MBA.

 • Изследване се провежда в събота и неделя от 9 до 17 ч; с един час обедна почивка.
 • В края на учебния ден (17h - 19h) все още е място за дискусии с преподавателя (този блок вече не е по избор и зависи от изискванията на студентите).

Сутрин и следобед блокове са проектирани да претоварват учениците, докато сте зает и може безпроблемно да се поддържа вниманието през целия ден. Обикновено сутрин и обсъжда теорията след обедната почивка, за да премине на практически упражнения и казуси.

Ние предлагаме специални услуги, като например запис на лекции по YouTube и много други.

 • Записаните лекции по YouTube - Всеки студент може да пропусне, поради тази причина, ние записваме всички уроци, които студентите винаги на разположение (достъп до видеоклипове, се предоставят на студентите чрез система за електронно обучение).
 • След всеки урок, учениците също да предоставят записи на лекции в MP3 формат.
 • Е-платформа за обучение NEO - като студент, който ще използвате интуитивна платформа за електронно обучение, използвана от стотици училища и университети по целия свят.
 • Разбира се, студентите могат да се свържат с лектор по имейл или по скайп и други опции (в допълнение, всяка събота и неделя има няколко часа, предназначени само за дискусия с цел да се гарантира индивидуален подход).
 • През почивните дни е на разположение на студентите напитки.

гаранция за качество

 • Всяка специализация се преподава от внимателно подбрани учители - специалисти в своята област, чиито богат професионален опит ще гарантира ученици възможно най-добрите образователни услуги.
 • За всеки курс, предлагащ MBA курсове, при определени условия, в допълнение към които студентите могат да участват без допълнителни разходи. Това е така, защото учениците са изпълнени за всички ключът към успеха!
 • Всички наши MBA програми са акредитирани.
 • Приветстваме дипломанти и чуждестранни работодатели, например. Орел Хилс, инвестиции и развитие на фирмата в Абу Даби активно в няколко държави.

Съдържанието на индивидуални курсове за МВА програмата и развитието на пазара на недвижими имоти

Методология на изследването (писане на дисертация и анализ в Excel)

Този курс е предназначен да ви предостави информация за да се даде възможност напиша добро изследователски проект, както и подобряване на знанията си за Microsoft Word и Excel.

Този курс се състои от две части: Първата част е посветена на програмата Microsoft Word, която е посветена на крайната теза и форматирането, работата е в кавички, и така нататък. Лекторът ще ви преведе през различни стилове, работа с връзки и други подробности за Microsoft Word, така че ще бъде в състояние да се повтаря основните характеристики за форматиране. За различните анализи всички използват Microsoft Excel. Поради тази причина, темата на събота следобед и в неделя, за да обхване всички теми, от основни умения, като абсолютни и относителни препратки, чрез по-напреднали формули, като VLOOKUP, INDEX, LOOKUP, MATCH, GETPIVOTDATA, SUBTOTAL, SUMIFS, IFERROR и т.н., допълнителни функции като различни начини за работа с външни данни (CSV, TSV, HTML, маси, PHP, бази данни (OLAP, OLTP, импортиране на данни, интерпретация - данни "Сурови", осеви таблици, Обобщените диаграми, PowerPivot) и мощност BI) ... и още много други. Дори и да се работи с Excel на дневна база в напреднало ниво, много е вероятно, че ще научи нещо ново!

Счетоводство и данъци (от данъчен консултант)

Този курс е въведение в основните понятия и основните стандарти за финансови счетоводни системи. Няколко важни понятия ще бъдат изследвани в детайли, включително: признаване на приходите, инвентар, дълготрайни активи и настоящата стойност на задълженията. Курсът набляга на създаването на основни финансово-счетоводни отчети - отчет за доходите, баланс и отчет за паричните потоци - както и тяхната интерпретация, че всеки мениджър трябва да бъде в състояние да се справи без проблеми. Не се страхувайте да рисува "точка" няма. Водещи на семинара от опитен данъчен консултант.

маркетинг

Преподавател по време на прегледа на курс и да се оцени настоящата маркетингова стратегия, литература и опит, за да ви осигури цялостно разбиране на маркетинга и бизнес стратегия. Ще се научите да мислите достъп професионален маркетинг персонал, четене и анализ на специализирана литература и маркетинг прилага стратегически маркетингови концепции на глобалната дигитална икономика.

Ще се научите как да се трансформира постоянен поток от потенциални клиенти в настоящите клиенти как да се намерят възможности за вашите услуги и да ги убеди, че вашата компания е тази, която по някаква причина те се нуждаят. Научете как можете разходите си за реклама може да се отплати с нови приходи и увеличаване на търговията и да се постигне максимална възвръщаемост; нататък като в своя полза, за да използвате четири Пс на маркетинга. Като служител в областта на маркетинга и ще се научите как продукта (Product), цена (цена), място (Place) и промоция (промоция), определете вашата маркетингова стратегия и да ви насочи към по-продуктивни кампания.

на човешките ресурси

В този курс ще се съсредоточим върху това как да се определи и кой имате нужда и как да се намерят такива служители.

Управление на човешките ресурси (човешки ресурси - HR) е площта на процесите в една организация, която се занимава с управлението и развитието на човешките ресурси. Поради това включва всички управленски методи и аналитични техники, използвани в областта на управлението на човешките ресурси и работа с хора в организацията. Целта на този курс е да се развие разбирането на основните свойства на HR във всяка организация и основните функции на HR. Темите на обучението се включва примери на организационно поведение на личността / функции, емоции и влияние, мотивиране, концепция и социална идентичност, вземане на решения и знания, честност и доверие, организация и обич за работа, лидерство, групи и екипи, организационната култура и климат. Теми примери за човешки ресурси включват анализ на работни места, набиране, подбор, обучение и развитие, оценка на изпълнението, обезщетение, качеството на трудовия живот, разнообразието на работната сила и стратегическо управление на човешките ресурси. В допълнение, експерти от човешки ресурси, които действат като партньори другите отбори колеги посланици ЧР стратегия и продавачите на продукти и услуги, HR. Справяне с ангажиране на работната сила с цел подобряване на финансовите резултати на компанията. Курсът е буквално надупчена с различни задачи и казуси.

управление

Това разбира се илюстрира значението на управленски умения, които участват в ръководни функции. Той посочва конкретни примери за това какво се случва, когато основните принципи за управление на нарушени.

Студентите ще придобият основна информация за управлението на хора и организации, занимаващи се с критични ситуации, ключови принципи за управление и интересни съвети, необходими за да се справят няколко типа управление, като например управление на проекти, стратегическо управление, управление на информация и управление на човешките ресурси.

Подготвя студентите да поеме ролята на вземане на решения, както е позицията на топ мениджърите, и да им помогне да бъдат ефективни сътрудници на всяка организация, без ограничение на околната среда, стратегия, структура, култура, места, задачи, към хората и резултатите. Студентите, минават през няколко случая на изпитване, които ще им помогнат да се справят с много ситуации, които всеки мениджър трябва да управляват. В допълнение към това, студентите ще получат полезна информация, свързана с управление на времето, за да им помогне да се справят със стреса, времеви ограничения и самоорганизация.

прав

Законът е общ и съществен аспект от ежедневния живот в съвременните общества. Този курс разглежда централните функции на правото като социална институция и като характеристика на популярната култура. Ще разгледаме същността на правото като съвкупност от социални системи, централни участници в системата, правни съображения и отношението на правна форма и мотиви за социална промяна. Ние ще се фокусира върху Чешката република и да го покаже в европейски контекст. Курсът набляга на връзката между бизнес партньори, включително умения за преговори, както и най-важните законодателни актове, което е отразено в търговски споразумения, включително и последиците от тяхното неизпълнение.

банково дело

Целта на този курс е да се развие разбиране на определението на банки, банкова история, видове банки и банкови продукти и банкови дейности и модели, ролята на банките в икономиката и предизвикателствата в банковия сектор. В допълнение, студентите ще разберат разликата между банкиране за клиентите на дребно (на дребно) и бизнес банкиране; т. е търговия на дребно и банкиране на дребно, видимата страна на банковия за широката публика и корпоративно банкиране, която работи с корпоративни клиенти. И двата подхода ще бъдат обсъдени на основата на продукти, услуги и последствия за перспективите на икономиката. Студентите се научават да използват напр. Финансови инструменти (не само) на външната търговия и много други практически умения.

управление на проекти

Обучението в магистърска степен по бизнес администрация е професионален магистърска степен, която се фокусира върху практически знания и умения в съвременните тенденции на съвременното управление, което несъмнено включва управлението на проекти. специализация MBA за управление на проекти ще помогне за укрепване на знанията и уменията за управление на проекти, студентите ще се запознаят с принципите на модерното управление на проекти и да се научат как правилно да проектира план, изпълнение, пълна и предвиждане на рисковете, свързани с проекта. днес Управление на проекти идва не само в промишлеността или строителство, но също така е важно в областта на услугите, публичната администрация, информационни технологии и други отрасли, които са принудени да се отговори на различните промени в днешното динамично време. Това принуждава компаниите и държавните предприятия да отговорят на променящите се условия. Именно тези промени трябва да бъдат приети и управлявани възможно най-ефективно, и подходящ инструмент за практическото прилагане на промените е само за управление на проекти.

Студентите ще бъдат запознати с хода на подробни конкретни управленски дейности, които включват управление на проекти. Ще има и изпълнения на различни техники на управление на проекти. управление, техники, методи на проекти и планиране на проекти, човешки фактор в управлението на проекти.

Проектно финансиране и финансиране на недвижими имоти

Този курс ще Ви даде представа за значението и ползата от финансовите отчети на финансовите показатели. Целта на курса е да се работи с ключовите фактори, влияещи върху процеса на планиране и работата с това, което трябва да имате предвид при разработването на бизнес планове за финансиране. Курсът също така предлага преглед на потенциалния инвеститор, търговец може да разбере мотивите на контрагента. Ще научите за идентифициране и оценка на финансовите рискове, произтичащи от този бизнес. Теория трябва да бъде съчетано с здрав разум в бизнеса. Курсът е пряко фокусира върху проекти в пазара на недвижими имоти.

Темите, включени са:

 • Връзки с паричните потоци - как бизнесът отразено в паричните потоци?
 • Коефициенти - Какво може да се направи заключение от тези данни?
 • Финансово планиране - Защо план?
 • Финансиране - какви инструменти и кога да се използва (собствен капитал и
 • Финансиране дълг (краткосрочни срещу дългосрочни, дълготрайни активи срещу оборотен капитал, местна срещу чуждестранна валута, и т.н.)
 • Проект за управление на риска

оценка на недвижими имоти

Целта на този курс е разбирането на икономическите отношения, които оказват влияние върху стойността на пазара на недвижими имоти. Студентите ще придобият знания за концепциите, инструменти и техники за оценяване на различните активи, недвижими имоти в рамките на конкретен икономически и общински среди. След приключване на курса студентите ще имат широки познания на динамиката на пазара, повлияни от географските, правни и материални параметри определяне на стойността на конкретни активи на недвижими имоти на пазара и да разберат основите и на последиците от управлението на недвижими имоти.

След завършване на курса студентите ще могат да:

аз

 • dentifikovat съответни материали, оперативни и икономически фактори, влияещи върху стойността на различните видове активи, недвижими имоти

Строителство и архитектура

Целта на този курс е да осигури въведение в архитектурата, неговите основи и терминология. Освен това, по време обобщава уводна преглед на различните материали, използвани в строителството.

След завършване на курса студентите ще могат да:

 • Определяне на концепцията за архитектура и овладеят основни термини
 • Определяне на основните архитектурни стилове (романски, готически, ренесансови, барокови, промишлени архитектура, неокласицизъм, сецесион и т.н.)
 • Сравнете свойства на материалите (физически, структурни, ...) за най-често използваните и някои избрани специални строителни материали
 • Определяне на типични и възможните приложения на строителни материали
 • Определяне на връзката между материала и структурна форма
 • Идентифицирайте основните проблемни сфери на производство и прилагане на строителни материали

Realty Мениджмънт (фасилити мениджмънт)

Целта на курса е да се получат по-задълбочено познание за фасилити мениджмънт като инструмент за ефективно управление на стойността на имота. Курсът ще бъде по следните теми:

 • Фасилити мениджмънт (FM) като инструмент за ефективно управление и повишаване на стойността на активите;
 • Основни разлики между управлението на фасилити мениджмънт собственост, управление на активи, както и връзките между тях, тъй като те губят терминология FM;
 • Предимства и недостатъци на вътрешната и външна FM - когато тя е по-добре да изберете FM услуги, предоставяни външно и когато решат да решение "в къщата", какви са типичните разходи за външна FM;
 • Стратегическо планиране във ФП - правилно процеса на определяне и неговото оптимизиране;
 • С лодки услуги в рамките на ФМ в зависимост от вида на имота и от услуги - подготовка на тръжна върху какво да търсите, как да се организира търг за избор на най-добър оператор на справедлива цена;
 • Условия гарантират FM - какво да търсите при сключване на договор FM, ново законодателство;
 • Дисциплини FM - техническо управление на собствеността и технологични поддръжка, почистване и управление на отпадъците, опазване на активите, поддръжка на зелени площи, зимно поддържане, за поддръжка - какво да внимавате, когато договорени различни услуги, в които сключват предоставяне на тези услуги поотделно, когато "пакети" ;
 • управление на икономически собственост, оптимизиране на заетост, наеми, лизинг;
 • Управление на енергията и медии, цените на енергията на търг, когато тя е най-добре да попиташ;
 • Управление, мониторинг и оценка и оптимизиране на FM услуги и разходи;
 • Бюджет на планиране и оперативни разходи за инвестиции в недвижими имоти;
 • Информационни системи за подпомагане на FM - как да се приложи и конфигуриране на отделните компоненти на системата за рационализиране подкрепа FM услуги;

Окончателно дисертация

Учениците трябва да напишат и изпратят окончателен теза. Супервайзор него с който ще съветва и подпомага. Работата ще бъде около 50 страници дълго (обикновено се препоръчва дължина, в зависимост от съдържанието). Фокус Студент ще избере въз основа на техните професионални интереси по отношение на по-нататъшно развитие на кариерата в контекста на темите MBA проучвания. Подходящ ръководител избира отделно изследване CBU след обсъждане със студента. Окончателната работа може да има различни форми: структурата в близост до съвременния тезата, създаване на бизнес план, казуси, или доклади или комбинация от опциите. Студентите ще получат шаблон в Word формат с други съвети и правила за форматиране (което ги предава по време на изследователската методология на урок преподавател).

Последна актуализация Ян. 2018

За учебното заведение

European Institute of Applied Science and Management (EIASM) seats in the building of the Institute of Information Theory and Automation (UTIA), Academy of Sciences of the Czech Republic, offers high ... Научете повече

European Institute of Applied Science and Management (EIASM) seats in the building of the Institute of Information Theory and Automation (UTIA), Academy of Sciences of the Czech Republic, offers high quality educational environment for education so EIASM leases offices and lecture rooms here in Prague, capital of the Czech Republic. Свиване