MBA в предприемачеството

Общ преглед

Описание на програмата

В швейцарското училище по мениджмънт ще научите сред един наистина международен студентски състав, тъй като нашите студенти идват от цял свят. Гордеем се с това разнообразие, защото то добавя към вашето учебно преживяване. Работодателите особено ценят студент, който е адаптиран към разнообразно работно място. С нашата програма MBA студентите ще изучават философии за лидерство, бизнес, предприемачество и управление, които могат да бъдат приложени към всяка управленска роля в различни индустрии. Нашето бизнес училище също дава на студентите практически приложим опит, водещ групи и дискусии в класната стая.

Програмата включва международни лекции, корпоративни посещения, гостуващи лектори, упражнения за самооценка и консултации за автобиография / стаж. Нашата цел е да започнем да разрастваме студентските мрежи от момента на тяхното пристигане.

MBA в предприемачеството

Този курс помага да се развие глобално мислене, което успешните лидери притежават в днешния глобализиран свят. Фокусиране върху културни проблеми и използване на международни примери. Поведение на международното управление, помага на мениджърите да развият умения и знания, за да водят успешно в глобална бизнес среда.

Студентите се обучават и на съвременни приложения като услуги (публични и частни), иновации за устойчивост и развитие, социално предприемачество; и финансови аспекти на предприемачеството. Това включва изготвяне на бизнес план и основните му раздели - финансов, оперативен и пазарен.

Какво можете да направите с MBA степен?

Много програми за MBA степен предлагат образование по общо управление заедно с по-специализирана учебна програма. Ние от SSM оценяваме студентите и им помагаме да се стремят към специализация, която използва присъщите им таланти. Въпреки че MBA е скъпо, изисква голяма емоционална инвестиция и може да ви отвлече от ежедневната ви работа, само MBA може да осигури редица подходящи предимства за относително кратък период от време, в изчерпателна рамка и с трайно удостоверение. Това е само MBA, което е от значение за всички индустрии и сектори, ще бъде ценно, независимо от кариерата, която е избрана след дипломирането.

Защото искате да напреднете в кариерата си.

Въпреки че може да е възможно да се изкачвате през годините, MBA ви учи да разглеждате проблемите и възможностите цялостно. Той също така предоставя аналитични рамки, като оценки на риска, анализи на разходите и ползите и стратегически планове, които можете да приложите за всеки проблем или възможност, с които се сблъсквате, което ви позволява да добавите стойност и да напреднете в кариерата си. Освен това има някои кариери, които изискват MBA за напредък. Примерите включват области на финанси и банково дело и консултации.

Защото искате да смените кариерата си.

Ако се интересувате от промяна на кариерата, смяна на индустрията или превръщането си в продаваем служител в различни области, MBA степен може да ви помогне да направите и трите. MBA подчертава вашето желание да се учите, желание да работите усилено и отдаденост на конкретна цел. Освен това опитът с MBA ще промени езика, който използвате в разговор с бизнесмени, и ще потвърди, че сте готови за по-висока позиция или пълна промяна. Докато сте записани в MBA програма, ще имате възможност да научите общ опит в бизнеса и управлението, който може да се приложи в почти всяка индустрия.

Защото искате да поемете лидерска роля.

Не всеки бизнес лидер или изпълнителен директор има MBA. Въпреки това може да е по-лесно да поемете или да бъдете обмислени за ръководни роли, ако имате MBA образование зад гърба си. Добрата новина е, че можете да развиете тези лидерски черти, дори ако те не са нещо, с което сте родени. Докато сте записани в MBA програма, ще изучавате философии за лидерство, бизнес и управление, които могат да бъдат приложени към почти всяка лидерска роля. Бизнес училището може също така да ви даде практически опит за водене на учебни групи, дискусии в класната стая и училищни организации

Защото наистина се интересувате от изучаване на бизнес.

Една от най-добрите причини да получите MBA е, защото наистина се интересувате от изучаването на различни компоненти на бизнеса. Ако ви харесва темата и се чувствате сякаш можете да увеличите своите знания и опит, преследването на MBA за простото получаване на образование вероятно е достойна цел.

Нашето обещание към вас:

Обещаваме, че нашата програма за MBA университетска степен определено ще промени живота ви. Няма да сте същият човек. Ще гледате на света и заобикалящата ви среда с други очи. По време на работа хората ще забележат, че сте различни. Ще се озовете по пътя на успеха, удовлетворението и създаването на богатство.

Последна актуализация Ноем. 2020

За учебното заведение

Swiss School of Management (SSM) is one of the Top 5 Global Management Schools providing the most economical MBA/ BBA courses, with chosen Specializations that fit immaculately with employed professio ... Научете повече

Swiss School of Management (SSM) is one of the Top 5 Global Management Schools providing the most economical MBA/ BBA courses, with chosen Specializations that fit immaculately with employed professionals’ work-life balance to befit them and help grow and learn regardless of their bustling schedules. Свиване