MBA в предприемачеството

Общ преглед

Описание на програмата

MBA в предприемачеството

Ректор на Vilnius University

Vilnius University гимназия Vilnius University се гордее, че е първата институция в Северна Европа, която предлага MBA в предприемачеството. Програмите за MBA привличат най-добрите и най-умните от целия свят и сме щастливи да донесем този интегрален образователен опит в Литва. Vilnius University бизнес училище в Vilnius University бе създадено, за да застане начело на предприемаческото образование както на местно ниво, така и в региона. Новият MBA в предприемачеството ще ни помогне по-нататък в изпълнението на нашата мисия да образоваме бизнес професионалисти, които допринасят за икономическото развитие на страната ни.
Artūras Žukauskas, професор
Ректор на Vilnius University

Директор на бизнес училище

Трябва да разширим определението за предприемач и да спрем да се фокусираме само върху младите хора, които искат да създадат бизнеса, променящ света. Днес предприемачът е някой, който може да види възможността да създаде стойност за трансформиране на обществото на служителите в едно Предприемчиво общество. Пренасочването на ориентацията към програма за предприемачество, към повече модели на иновации и предизвикателства и приемането на учебна програма, основаваща се по-скоро на базирано на проекти обучение, допринасяме за създаването и развитието на това Предприемачество. Това, от което се нуждаем, са предприемачи във всяка част на организацията, хора, които са насочени към идентифициране на нови възможности, създаване на все по-голяма стойност за себе си и за обществото. И няма значение дали тази организация е бизнес предприятие, обществена организация или неправителствена организация. Според Клаус Шваб, ние трябва да оформим бъдеще, което да работи за всички нас, като поставим хората на първо място и ги овластяваме. Този MBA в предприемачеството е програма, която помага да се даде възможност на хората.
Бируте Мискиниен, доктор
Директор на Бизнес училище в Vilnius University

Програмен директор

Предприемачеството по бизнес администрация на Vilnius University във Vilnius University е предназначено да вземе предвид най-актуалните глобални тенденции в предприемаческото образование. Това е резултат от години консултации между Vilnius University бизнес в Vilnius University и водещи институции в областта на предприемаческото образование от Германия, Холандия, Израел и САЩ. Програмата обхваща всички основни области на създаване на рискове: развитие, финанси, маркетинг, комуникация, операции и лидерство. Завършилите MBA по предприемачество във Vilnius University Бизнес Училище ще бъдат добре подготвени да превърнат идеите си в действие и да създадат стойност за своите клиенти, партньори и общество.
Aistė Ptakauskė, доцент по въпросите на партньорството
Директор на програмата

Едногодишно пътуване до вашия успех

  • Предприемачески начин на мислене за постигане на целите ви за живот.
  • Изучаване на действия, методи на изследване, основани на проекти, с акцент върху личното развитие.
  • Силна мрежа на социалните партньори.
  • Лекциите ще се провеждат по гъвкав график.
  • Мултинационална среда.
  • Единствената програма на МBA по предприемачество в балтийските държави.

Изисквания за прием

  • Силна мотивация и наличност / способност за придобиване на предприемачески умения.
  • Бакалавърска степен.
  • Най-малко 3 години опит в бизнеса или управлението.
  • Ниво C1 на английски език.

Приложение

При кандидатстване по програмата за предприемачество по МВА, кандидатът трябва да представи копие от бакалавърска диплома с академичен препис, автобиография и мотивационно писмо на английски език. Ако приемната комисия реши, че кандидатът отговаря на условията за кандидатстване, кандидатът ще бъде поканен за интервю в Vilnius University гимназия във Vilnius University .

Студентите / страните от ЕС: 8 870 EUR

студенти / държави извън ЕС: 9 750 EUR

"Предприемачеството е двигател, който подхранва иновациите, генерирането на работни места и икономическия растеж. Само чрез създаването на среда, в която предприемачеството може да просперира и където предприемачите могат да опитат нови идеи и да дадат възможност на другите, можем да гарантираме, че много от световните проблеми няма да останат без адресат.

Клаус Шваб, професор

Основател и изпълнителен председател на Световния икономически форум и фондация "Шуаб" за социално предприемачество

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Welcome to Vilnius University – the oldest and largest Lithuanian higher education institution. Since its establishment in the 16th century, Vilnius University, as an integral part of European science ... Научете повече

Welcome to Vilnius University – the oldest and largest Lithuanian higher education institution. Since its establishment in the 16th century, Vilnius University, as an integral part of European science and culture has embodied the concept­ of a classical university and the unity of studies and research. Свиване