MBA в международно управление на електронни вериги за доставки

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на институцията

Описание на програмата

В днешно време полето на веригата за доставки отчита бърза трансформация и растеж. Новите технологии и подобренията в ИТ като AI, блокчейн, роботика, машинно обучение и облачни изчисления оформят изключително много логистиката и управлението на веригата за доставки, както и живота ни.

Не е случайно секторът за управление на веригата за доставки да достигне 24,532 милиарда долара до 2025 г., нараствайки при сложен годишен темп на растеж от 9,7% от 2018 до 2025 г. според Allied Market Research. Всички тези развития се превръщат в ускоряване и по-ниска цена на услугите за доставка, плюс повишаване на надеждността на услугите. Несъмнено индустрията на логистиката и веригата за доставки не е същата като преди десетилетие и все още наблюдава бърза трансформация във всички сектори. Ето защо технологията не се счита за пазарно предимство за най-технологичните компании, а за стандарт на общо ниво. Следователно е от съществено значение ключовите участници в сектора да предвидят как най-новите иновации ще повлияят на техните вериги за доставки и да се възползват от новата технология съответно.

Следвайки тази двойно акредитирана MBA, студентите ще получат достъп до надеждно и практическо образование в областта на управлението на веригата за доставки и ще изследват най-новите разработки и технологии, с цел да могат да ги използват и прилагат съзнателно в професионалния си живот.

142893_pexels-photo-2422288.jpeg

Програмна учебна програма

 1. Стратегия и глобализация
 2. Лидерство и управление на човешките ресурси
 3. Управление на операциите и търговия
 4. Международен маркетинг
 5. Финансово и икономическо управление
 6. Предприемачество и иновации
 7. Бизнес игра
 8. Нови технологии и оптимизация на SCM
 9. Стратегия за закупуване и обществени поръчки в SCM
 10. Разпределение, съхранение, обработка, транспорт и обратна логистика в SCM. Управление на запасите
 11. Качество, производителност и операции
 12. Заключителен магистърски проект

Окончателният проект на магистърската степен е написан или като бизнес план или като казус за съществуващ бизнес. Това е отлична възможност за студентите да развият своите бизнес идеи и да им дадат живот, тъй като проектите се ръководят и ръководят от едни от най-добрите професионалисти в областта. Силно насърчаваме нашите студенти да се възползват от магистърския проект, за да прокарат своите граници, като го използват като упражнение за предприемачество.

Проектът може да се извърши индивидуално или групово.

Студентски профил

 • Професионалисти в областта на логистиката и веригата за доставки, които желаят да актуализират своите знания и умения с най-добрите професионалисти в сектора.
 • Предприемачи, които желаят да получат подробна представа за нейната верига на доставки, операции и управленски аспекти на логистиката, заедно с най-новите разработки и технологии, налични на пазара.
 • Неотдавна завършили студенти, които желаят да се специализират в областта на управлението на веригата на доставки с иновативен и уникален подход, който ще им позволи да придобият конкурентно предимство по време на присъединяването към пазара на труда.

акредитация

Двойна степен по управление на електронни вериги за доставки

 • MBA по международно управление на електронни вериги за доставки от BEBS Barcelona Executive Business School
 • Магистърска степен по международно управление на електронни вериги за доставки от UCAV (Католически университет в Авила)

BEBS е частно бизнес училище, предлагащо висше образование, което е валидно в целия свят, както и член на Асоциацията на бизнес училищата в Испания (AEEN) и Частното висше образование на Европейския съюз (EUPHE).

Задължителни документи

 1. Актуална автобиография (CV)
 2. Мотивационно писмо
 3. Копие на паспорт или самоличност
 4. Бакалавър
 5. Академичен архив (препис / степени)
 6. IELTS 6.0 или еквивалент, като TOEFL или предишно образование на английски
Последна актуализация Окт. 2020

За учебното заведение

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing t ... Научете повече

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing to the development of current and future leaders of many countries and sectors. BEBS is an innovative institution, making a positive, comprehensive and consistent impact on people, businesses, and society. The success of BEBS is based on an academic approach, with a strong focus on professional and humanistic approach to Business and Leadership: during any of our Programs our professors and executive professionals bring reflection, dialogue, critical analysis, projects and initiatives to ensure excellent education, consequently generating a valuable contribution to business and social transformation. Свиване