MBA в международен мениджмънт

Общ преглед

6 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Изживейте междукултурния опит

Нашата магистърска степен по международен мениджмънт осигурява на младите професионалисти бизнес умения и нагласи за успешна международна кариера.

 • 10- месечна програма : Интензивна MBA програма със силен кръстосано-културен подход
 • 2 държави по ваш избор: Учете всеки семестър в различен кампус на вътрешния град на ESCP
 • 2 Консултантски проекти в 2 страни: Консултирайте се с фирми за реални проекти, като същевременно разширите международния си опит
 • 23 избираеми, предлагани в 7 страни: Изберете да специализирате или разнообразите своя MBA опит, докато преживявате още 4 страни
 • 55 000 възпитаници от 150 страни: Присъединете се към разнообразна професионална мрежа от възпитаници, за да подобрите бъдещата си международна кариера.
 • 150 изследователски активни преподаватели от над 20 националности: практически опит от нашите разнообразни постоянни, филиални и гостуващи преподаватели

Предизвикай себе си

Вие ще учите, ще научите и ще се състезавате с 140 факултета сред най-добрите в съответните им области. Ще придобиете критическо мислене и способност да преоткривате и представите нови начини за правене на бизнес. Колкото и студентското тяло да е разнообразно, толкова е и факултетът.

Изборът на MBA означава да започнете или подобрите кариерата си. В ESCP ще се възползвате от редица дейности в подкрепа на кариерата. Ще можете да изберете сред 20 000 годишни оферти за работни места и стажове. Или като 10% от нашите студенти можете да създадете или да се присъедините към стартиране.

Цели на програмата

 • Предоставя ви бизнес умения и нагласи за успешна международна кариера.
 • Покрийте всички функционални области на управление и осигурете мултикултурен практически опит.
 • Предоставя ви богатство от различни гледни точки, методи на преподаване и училище по мисли.
 • Придобийте критично мислене и способността да преоткривате и да си представите нови начини за правене на бизнес.
 • Променете или подобрете кариерата си.

Изисквания за прием

 • Предходна бакалавърска или магистърска степен, Maîtrise, Licenciatura, Laurea Magistrale или еквивалент във всяка дисциплина
 • Необходими са минимум 3 години трудов стаж (кандидатите с по-малък опит, които демонстрират изключителна зрялост и отлично лидерство чрез техния професионален и личен опит).
 • Умения на английски език

Не се колебайте да изпратите Вашата автобиография до някой от нашите координатори по прием, за да проверите дали имате право да кандидатствате за MBA в международното управление.

Такси за кандидатстване

Плащане в размер на 180 евро за такси за кандидатстване, платими на ESCP.

Такси и финансови средства

Таксите за учебната 2020/2021 година са определени на 37 500 евро.

Кандидатите, на които е предложено място, трябва да потвърдят приемането си и да платят невъзвръщаем депозит от 5 000 евро за такси за обучение.

Финансиране и стипендии

Имаме различни възможности за финансиране, както и стипендии за допустими кандидати, които могат да помогнат за финансирането на програмата. Всички стипендии и варианти за финансиране на ESCP Европа не са акумулиращи.

Кариери

MBA в Международен мениджмънт предлага програма за развитие на кариерата, Международната програма за напредък в лидерството (I-LEAP), чиято цел е да ви помогне да намерите идеалната си работа след дипломирането.

I-LEAP се развива през учебната година като допълнение към професионалните компетенции и управленски умения, придобити в часовете. Тази програма е организирана около 3 основни теми за професионално развитие:

 • Професионално самопознание
 • Личен кариерен растеж
 • Поставяне на цели за кариера

I-LEAP е изграден с подкрепата и ресурсите на Асоциацията на възпитаниците на ESCP, експертните знания на ESCP Careers Service, разположени във всеки от шестте кампуса, заедно със сертифицирани професионални треньори. Целта му е да ви подкрепи при определянето на вашите професионални цели, потвърждаване на вашите перспективи за кариера, като същевременно ви предоставя съвети, данни и инструменти, необходими за тяхното преследване. Програмата включва:

 • 3-дневен семинар за професионална ориентация: Открийте набор от персонализирани кариерни инструменти за управление на кариерното планиране
 • Програма „Алумни-ментор”: изберете възпитаник, който да бъде вашият ментор и връзка с професионалния свят
 • Индивидуално професионално обучение

Чрез комбинацията от ESCP служба за корпоративни отношения, членството ви в Асоциацията на възпитаниците и разнообразни специализирани и многосекторни панаири за работа във всички кампуси, вие ще получите достъп до 50 000 възможности за работа и 20 000 оферти за стаж, както и да получите връзка с още над 55 000 активни възпитаници в 150 държави.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Научете повече

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Свиване
Париж , Мадрид , Лондон , Берлин , Торино , Варшава , Пекин , Венеция + 7 Още По-малко

Акредитации