MBA в международен мениджмънт

Общ преглед

6 locations available

Описание на програмата

Изживейте междукултурния опит

Нашата магистърска степен по международен мениджмънт осигурява на младите професионалисти бизнес умения и нагласи за успешна международна кариера.

 • 10- месечна програма : Интензивна MBA програма със силен кръстосано-културен подход
 • 2 държави по ваш избор: Проучете всеки семестър в различен университетски град в Европа
 • 2 Консултантски проекти в 2 страни: Консултирайте се с фирми за реални проекти, като същевременно разширите международния си опит
 • 23 избираеми, предлагани в 7 страни: Изберете да специализирате или разнообразите своя MBA опит, докато преживявате още 4 страни
 • 55 000 възпитаници от 150 страни: Присъединете се към разнообразна професионална мрежа от възпитаници, за да подобрите бъдещата си международна кариера.
 • 150 изследователски активни преподаватели от над 20 националности: практически опит от нашите разнообразни постоянни, филиални и гостуващи преподаватели

Предизвикай себе си

Вие ще учите, ще научите и ще се състезавате с 140 факултета сред най-добрите в съответните им области. Ще придобиете критическо мислене и способност да преоткривате и представите нови начини за правене на бизнес. Колкото и студентското тяло да е разнообразно, толкова е и факултетът.

Изборът на MBA е да започнете или подобрите кариерата си. В ESCP Europe ще се възползвате от редица дейности за подпомагане на кариерата. Вие ще можете да избирате между 20 000 годишни предложения за работа и стажове. Или като 10% от нашите студенти може да създадете или да се присъедините към стартиране.

Цели на програмата

 • Предоставя ви бизнес умения и нагласи за успешна международна кариера.
 • Покрийте всички функционални области на управление и осигурете мултикултурен практически опит.
 • Предоставя ви богатство от различни гледни точки, методи на преподаване и училище по мисли.
 • Придобийте критично мислене и способността да преоткривате и да си представите нови начини за правене на бизнес.
 • Променете или подобрете кариерата си.

Изисквания за прием

 • Предходна бакалавърска или магистърска степен, Maîtrise, Licenciatura, Laurea Magistrale или еквивалент във всяка дисциплина
 • Необходими са минимум 3 години трудов стаж (кандидатите с по-малък опит, които демонстрират изключителна зрялост и отлично лидерство чрез техния професионален и личен опит).
 • Умения на английски език

Не се колебайте да изпратите Вашата автобиография до някой от нашите координатори по прием, за да проверите дали имате право да кандидатствате за MBA в международното управление.

Такси за кандидатстване

Плащане в размер на 180 EUR за таксите за кандидатстване, платими на ESCP Europe.

Такси

Таксите за учебната 2020/2021 година са определени на 37 500 евро.

Кандидатите, на които е предложено място, трябва да потвърдят приемането си и да платят невъзвръщаем депозит от 5 000 евро за такси за обучение.

Финансиране и стипендии

Имаме различни възможности за финансиране, както и стипендии за допустими кандидати, които могат да помогнат за финансирането на програмата. Всички стипендии и варианти за финансиране на ESCP Европа не са акумулиращи.

Кариери

MBA в Международен мениджмънт предлага програма за развитие на кариерата, Международната програма за напредък в лидерството (I-LEAP), чиято цел е да ви помогне да намерите идеалната си работа след дипломирането.

I-LEAP се развива през учебната година като допълнение към професионалните компетенции и управленски умения, придобити в часовете. Тази програма е организирана около 3 основни теми за професионално развитие:

 • Професионално самопознание
 • Личен кариерен растеж
 • Поставяне на цели за кариера

I-LEAP се изгражда с подкрепата и ресурсите на Европейската асоциация на възпитаниците на ЕСПЗ, експертизата на Европейската служба за професионално ориентиране в Европа, която се намира на всеки от шестте кампуса, заедно със сертифицирани професионални треньори. Неговата цел е да ви подкрепи при идентифицирането на вашите професионални цели, потвърждавайки перспективите за кариера, като ви предоставяме съвети, данни и инструменти, необходими за тяхното преследване. Програмата включва:

 • 3-дневен семинар за професионална ориентация: Открийте набор от персонализирани кариерни инструменти за управление на кариерното планиране
 • Програма „Алумни-ментор”: изберете възпитаник, който да бъде вашият ментор и връзка с професионалния свят
 • Индивидуално професионално обучение

Чрез комбинирането на Службата за европейски корпоративни отношения на ЕСКП, членството ви в Асоциацията на възпитаниците и различни специализирани и многосекторни работни панаири във всички университети, ще получите достъп до 50 000 възможности за работа и 20 000 предложения за стаж, както и връзка с повече от 55 000 активни възпитаници в 150 страни.

Последна актуализация Окт. 2019

За учебното заведение

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Научете повече

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Свиване
Париж , Мадрид , Лондон , Берлин , Торино , Варшава , Пекин , Венеция + 7 Още По-малко

Акредитации