MBA-obrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Canyon

Бизнес-професионалистите, които искат да развият своето образование и опит, могат да преследват Глобален MBA. Тази образователна програма подготвя студенти за ръководни позиции в мултинационални компании или предприемачески начинания и често включва възможности за обучение в чужбина. 

Магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е завършил степен, че отнема около две години на обучение, за да получите. Лица, които печелят тази степен печалба важни знания и опит в сферите на бизнеса и управлението, и могат да бъдат в състояние да си намерят работа бързо, поради подобрените им степента на владеене.

 

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Canyon City в Тексас е достатъчно население от малко над 13 000. Неговата образователни институти се предоставя предимно от Canyon местно записване съвет над 3000 студенти годишно.

Университетите и бизнес училищата в Canyon. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Canyon тук, и се свържете с тях директно!

1 резултата за MBA, Canyon, Дистанционно обучение Filter

глобалното MBA

West Texas A&M University - College of Business
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Canyon

От 1994 г. Колежът по бизнес предлага магистърска степен по бизнес администрация (MBA) под формата на глобална доставка.