Filter
Global MBA
Чили Peñalolén Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Peñalolén

Глобалните програми за MBA обслужват професионалисти, които се стремят да продължат кариерата си в международния бизнес. Студентите изучават специалности, които са особено полезни за тази област на работа. Курсовите теми могат да включват чужди езици и културна чувствителност.

Магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е завършил степен, че отнема около две години на обучение, за да получите. Лица, които печелят тази степен печалба важни знания и опит в сферите на бизнеса и управлението, и могат да бъдат в състояние да си намерят работа бързо, поради подобрените им степента на владеене.

 

Чили, официално Република Чили, е страна от Южна Америка заема дълга, тясна ивица земя между Андите на изток и Тихия океан на запад.

Университетите и бизнес училищата в Peñalolén. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Peñalolén тук, и се свържете с тях директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Чили
Peñalolén
Тип на обучение
Темпо на обучение
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Многонационалната магистърска програма има повече от 10 успешни години опит на пазара и се счита от завършилите за най-добра магистърска степен за висши мениджъри в регио ... [+]

Многонационалната магистърска програма има повече от 10 успешни години опит на пазара и се счита от завършилите за най-добра магистърска степен за висши мениджъри в региона. Тази двойна образователна програма с ESADE се състои от 8 модула по 1 седмица на всеки 2 месеца и се осъществява между развитите и развиващите се страни.

Програмата е разрушителна и е структурирана около 8-те стъпки от процеса на генериране и изпълнение на бизнес стратегии.... [-]

Чили Peñalolén
Декември 2019
испански
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски