Filter
Global MBA
Чили Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Чили

Бизнес-професионалистите, които искат да развият своето образование и опит, могат да преследват Глобален MBA. Тази образователна програма подготвя студенти за ръководни позиции в мултинационални компании или предприемачески начинания и често включва възможности за обучение в чужбина. 

Магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е завършил степен, че отнема около две години на обучение, за да получите. Лица, които печелят тази степен печалба важни знания и опит в сферите на бизнеса и управлението, и могат да бъдат в състояние да си намерят работа бързо, поради подобрените им степента на владеене.

 

Образование в акцент Чили техническо и висше образование чрез университета. Повечето от университетите в Чили предлага добре изградена студент култура и отношения с международни студенти, независимо от езиковата бариера. Висшето образование в Чили е достъпна и в двете частни и публични средства университети.

Университетите и бизнес училищата в Чили. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университети в Чили и тук, и се свържете с тях директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Многонационалната магистърска програма има повече от 10 успешни години опит на пазара и се счита от завършилите за най-добра магистърска степен за висши мениджъри в регио ... [+]

Многонационалната магистърска програма има повече от 10 успешни години опит на пазара и се счита от завършилите за най-добра магистърска степен за висши мениджъри в региона. Тази двойна образователна програма с ESADE се състои от 8 модула по 1 седмица на всеки 2 месеца и се осъществява между развитите и развиващите се страни.

Програмата е разрушителна и е структурирана около 8-те стъпки от процеса на генериране и изпълнение на бизнес стратегии.... [-]

Чили Peñalolén
Декември 2019
испански
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски