MBASTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите, които се интересуват от кариера в международен бизнес, могат да обмислят провеждането на магистърска степен по магистърска степен по бизнес администрация. Този тип образование може да подготви лицата за доходоносна кариера, като предоставя критично образование и опит чрез международна леща.

Какво е глобален MBA в областта на финансите? Финансирането е проучване на паричните инвестиции и управлението на парите. Студентска степен по тази тема е предназначена да образова студентите по отношение на бизнес умения, поведение, изследвания и концепции, необходими за успех в съвременния финансов свят. С помощта на Глобален MBA, участниците в програмата могат да получат практически, практически опит в бизнеса, докато проучват международните аспекти на финансите. Курсовата работа в тази степен може да включва управление на организацията, международно влияние, бизнес структури, данъчно планиране и управление на риска.

Обучаващите умения, които могат да получат от тази образователна програма, са многобройни и могат да бъдат от полза както професионално, така и лично. Студентите могат да развият силни аналитични и изследователски умения. Много от завършилите в тази област също показват силни междуличностни комуникационни умения, които могат да помогнат в различни индустрии.

Различни фактори могат да повлияят на цената на програма, като например продължителността на програмата, местоположението на училището и др. Препоръчва се заинтересованите лица да се свържат с приемните офиси на потенциални училища, за да определят актуалната информация за обучението, както и възможностите за стипендии.

След придобиването на Глобален MBA, завършилите могат да се конкурират за по-доходоносни лидерски позиции в областта на финансите, отколкото кандидатите с бакалавърска степен. Има многобройни работни места в публичния и частния сектор в отрасли като корпоративни финанси, застраховане, продажби и търговия. Някои потенциални длъжности включват финансов анализатор, инвестиционен банкер, финансов консултант, счетоводител, финансов плановик и финансов директор.

Много учени от университети по целия свят са преследвали Глобален мениджмънт в областта на финансите и повечето програми включват чуждестранни студенти. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

3 резултата за Финанси Filter

MBA глобалното банкиране и финанси

Birmingham Business School, University of Birmingham
Global MBA
<
Редовно
<
12&nbsp;-&nbsp;24 месеца
Английски
Кампус

Глобалният Банково дело и финанси MBA е предназначена за специалисти, които се стремят към кариера в областта на глобалното банково дело и финанси. Тя ще ви преведе през управ ...

Научете повече

MBA Global Finance

Mediterranean College, Athens
Global MBA
<
Задочно
<
2 години
Английски
Гръцки
Кампус

Нашият MBA Global е еталон за успешни мениджъри в съвременния бизнес свят и се стреми да се превърне в инкубатор за бъдещите лидери. MBA Global Finance, проектиран от Универси ...

Научете повече

MBA световните финансови услуги, Coventry University, Великобритания

INTI International University & Colleges, Malaysia
Global MBA
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

МВА в Global Financial Services акцентира върху бизнес осведоменост, проактивна и логическо мислене, изследвания и критичен анализ, за ​​да помогне на мениджърите правят звуко ...

Научете повече