MBASTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

За студенти, които се интересуват от международни бизнес кариери, записват се в глобална програма за MBA могат да им предоставят специализираните знания, от които се нуждаят, за да успеят. Обикновено достъпен за всеки, който е завършил бакалавърска степен, този вид програма обикновено излага студентите на различни култури, за да подобрят знанията си за бизнеса.

Какво е глобален мениджмънт в управлението на модата? Този тип програма обикновено дава на студентите цялостно разбиране за бизнес края на модната индустрия. Курсовете обикновено обхващат различни бизнес аспекти като теорията на управлението, бизнес стратегията и маркетинговите техники. Студентите могат също така да проучат веригите за доставки и финанси, за да завършат своите знания. Целта на програмата обикновено е да помогне на студентите да разберат как бизнесът функционира както на публичния, така и на частния пазар.

Въпреки че са включени в програма за глобален MBA, студентите обикновено разработват набор от умения, които могат да им помогнат да се ориентират в сложния свят на бизнеса. Уменията за решаване на проблеми могат да дадат възможност на студентите да избегнат бизнес бедствия, дължащи се на злополуки, а силните лидерски умения биха могли да доведат до промоции за работа в бъдеще. Комуникационните умения са полезни при поддържането на личните взаимоотношения и създаването на бизнес мрежи.

Цената на глобалната програма за MBA варира в зависимост от това кое училище предлага степента. Тъй като никоя от двете училища не е точно подобна, разходите за обучение варират значително.

След завършване на Глобален мениджмънт в управлението на модата, студентите обикновено са подходящи за много интересни кариери. Мнозина започват свои собствени компании, докато други избират да работят като бизнес мениджъри на съществуващи. Някои преследват кариера като мениджъри на покупки или операции. Други намират работа като директори на визуални мърчандайзинг или мениджъри на събития. Кариери като продуктови мениджъри или директори на обучение на дребно могат да бъдат на разположение.

С повече ученици, които имат интерес към висшето образование, училищата по цял свят отговарят на търсенето, като предлагат повече онлайн класове от всякога. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

1 резултата за Моден мениджмънт Filter

МВА в Global Fashion Media

IFA Paris
Global MBA
Окт. 2021
<
Редовно
<
15 месеца
Английски
Кампус

За тези, които се интересуват от бъдеща кариера в тази изключително новаторска област, която изисква свежи подходи и кръстосано дисциплинарни умения, този уникален курс има за ...

Научете повече