close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Глобалният магистър по бизнес администрация е университетска награда на високо ниво. Един глобален MBA може да се съсредоточи върху различни бизнес аспекти, но програмата ще разгледа въпроса от различни културни гледн… Научете повече

Глобалният магистър по бизнес администрация е университетска награда на високо ниво. Един глобален MBA може да се съсредоточи върху различни бизнес аспекти, но програмата ще разгледа въпроса от различни културни гледни точки. Този тип образование може да отнеме от една до три години.

Какво представлява глобалната MBA в туризма и хотелиерството? Това е програма, която осигурява международен поглед върху изследването на туризма и гостоприемството. Студентите могат да получат шанса да учат в различни страни по време на програмата или поне да вземат мултикултурен поглед върху проблемите, пред които е изправен туризмът и гостоприемството. Всяка програма може да бъде малко по-различна, но изискването за курсове често е сходно с управлението на инвестициите в хотели и управлението на оценки, международната туристическа политика и развитие, мениджмънта на дестинациите, маркетинга за гостоприемство и туризъм, усъвършенстваните изследователски методи за гостоприемство и туризъм и финансовото управление за гостоприемство.

Един глобален MBA по туризъм и хотелиерство може да помогне на студентите да усъвършенстват разнообразни умения, включително организиране, маркетинг и водене. Не само, че тези способности ще помогнат на човек да има успешна кариера в индустрията на гостоприемството, но също така може да помогне за подобряване на личния живот на студента. Получените чрез този курс умения дори биха могли да доведат до по-висока начална заплата.

Обучението за глобален MBA може да зависи от местоположението на училището, продължителността на програмата и начина на обучение. Поради колебанията, учениците трябва да проучат потенциалните училища, за да намерят такъв, който отговаря на техните нужди.

Завършилите с глобален MBA по туризъм и гостоприемство са готови да следват различни кариери в гостоприемството и туристическата индустрия. Например, някои студенти могат да продължат да стават мениджъри на хотели, инвестиционни консултанти по пътувания, регионални туристически директори, фасилитатори в областта на туризма, мениджъри на дестинации или старши туроператори. Уменията, придобити чрез това образование, също могат да подготвят участниците да продължат обучението си чрез докторска степен.

Независимо от това, къде живее човек, това образование може да бъде достъпно чрез онлайн курсове и местни университети. Готови ли сте да научите повече? Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Свързани области на образование
arrow_drop_up arrow_drop_down
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)
Милан , Италия

Този магистър по бизнес администрация или магистърска степен по бизнес администрация (Global Hospitality and Tourism) е подходящ за: завършили студенти, които желаят да продъл ... +

Този магистър по бизнес администрация или магистърска степен по бизнес администрация (Global Hospitality and Tourism) е подходящ за: завършили студенти, които желаят да продължат своето обучение, тези, които желаят да станат предприемачи и да започнат свой собствен бизнес в сферата на гостоприемството и туризма, тези, които преминават от други индустрии, и тези, които желаят да развиват своята кариера и да поемат по-висши роли или да се присъединяват към глобални организации. -
Global MBA
Редовно
12 месеца
Английски
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук

Свързани области на образование