MBA-obrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Guadalajara

Глобалните програми за MBA обслужват професионалисти, които се стремят да продължат кариерата си в международния бизнес. Студентите изучават специалности, които са особено полезни за тази област на работа. Курсовите теми могат да включват чужди езици и културна чувствителност.

Един MBA или магистърска степен по бизнес администрация е двугодишна програма степен. За да се преследват MBA, учениците трябва първо да са получили бакалавърска в сродна сфера. В програма MBA, студентите получават бизнес, свързана с курсова работа, която им квалификация за работа и управление на предприятия и дружества.

 

Мексико, официално Съединените мексикански щати, е федерална конституционна република в Северна Америка. Работа може да изисква работна виза, което е трудно да се получи, ако просто искате да свободна практика за кратко време. Повечето от правителството, финансирани университети по градове кмета (столицата на щата) имат кратки курсове по история, гастрономия и културни предмети, повечето от тях са почти безплатно.

Гуадалахара град е вторият най-населен Мексико общината. Той винаги е бил притегателен център за учащи и преподаватели, защото от най-известните университетски създадена тук през 1791 (Университета на Гуадалахара). Този университет е също се нарежда сред топ 5 университети в цялата Мексико.

Университетите и бизнес училищата в Guadalajara. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Guadalajara тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Global OneMBA

EGADE Business School
Кампус Задочно обучение 21 месеца Септември 2019 Мексико Mexico City Monterrey Guadalajara + още 2

Global OneMBA е международна магистърска степен по бизнес администрация, разработена съвместно от пет от най-престижните бизнес училища в света с цел да се осигури образование от световна класа.