Filter
Global MBA
Мексико Jalisco Jalisco Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Jalisco

Глобалните програми за MBA обслужват професионалисти, които се стремят да продължат кариерата си в международния бизнес. Студентите изучават специалности, които са особено полезни за тази област на работа. Курсовите теми могат да включват чужди езици и културна чувствителност.

Магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е завършил степен, че отнема около две години на обучение, за да получите. Лица, които печелят тази степен печалба важни знания и опит в сферите на бизнеса и управлението, и могат да бъдат в състояние да си намерят работа бързо, поради подобрените им степента на владеене.

 

Мексико, официално Съединените мексикански щати, е федерална конституционна република в Северна Америка. Работа може да изисква работна виза, което е трудно да се получи, ако просто искате да свободна практика за кратко време. Повечето от правителството, финансирани университети по градове кмета (столицата на щата) имат кратки курсове по история, гастрономия и културни предмети, повечето от тях са почти безплатно.

Университетите и бизнес училищата в Jalisco. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Jalisco тук, и се свържете с тях директно!

Научете повече Свиване

Резултати

EGADE Business School

Global OneMBA е международна магистърска степен по бизнес администрация, разработена съвместно от пет от най-престижните бизнес училища в света с цел да се осигури образо ... [+]

Global OneMBA е международна магистърска степен по бизнес администрация, разработена съвместно от пет от най-престижните бизнес училища в света с цел да се осигури образование от световна класа:

Бизнес училище в Университета на Маями, Университет на Маями, САЩEGADE Business School , Tecnológico de Monterrey, Мексико.Escola de Administração de Empresas de São Paulo da Fundação Getulio Варгас, Бразилия.Училище по мениджмънт, Университет Ксиамен, Китай.Училище по мениджмънт в Ротердам, Университет "Еразъм", Холандия.... [-]
Мексико Mexico City Monterrey Guadalajara
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
21 месеца
Кампус
Научете повече на английски