MBASTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

За да придобият конкурентно предимство, много хора избират да продължат образованието си с магистърска степен по бизнес администрация. Тази следдипломна квалификация обикновено отнема от една до три години, за да завърши и често изисква бакалавърска степен като предпоставка.

Какво представлява Глобален мениджмънт в медиите? Глобален мениджмънт по мениджмънт на медиите дава на студентите практически умения и теоретични познания, необходими за успех в днешната непрекъснато променяща се медийна индустрия. Учените научават за традиционните и дигиталните медии чрез курсове по теми като управление на социалните медии, връзки с обществеността, маркетингови стратегии, брандинг и разработване на продукти.

Комуникацията е ключова за почти всяка част от живота, като по този начин комуникационните умения, придобити чрез Глобалния MBA в програмата за мениджмънт на медиите, са безценни както професионално, така и лично. Разбирането на силата на връзките с обществеността, както и как да се създаде силна марка са умения, които са силно търсени в международния бизнес свят.

Има широк спектър от фактори, които влияят върху цената на глобалната програма за MBA, като местоположението, училището и продължителността. Внимателно проучете всички опции и се свържете с приемния офис на избраната образователна институция за информация за точната цена на обучение и други свързани такси.

Различни възможности за кариера чакат завършилите с Глобален мениджмънт в мениджмънта на медиите. Има много международни възможности за всичко - от малки фирми до корпорации от Fortune 500. Възможни позиции включват маркетинг координатор, мениджър социални медии, продуктов мениджър и стратегия за връзки с обществеността. Завършилите могат да работят в широк спектър от индустрии и често имат право да влизат директно в ръководни длъжности.

Заинтересованите лица могат да избират от традиционните програми в университета или да учат онлайн. Училищата по целия свят предлагат Глобалния мениджмънт в мениджмънта на медиите, така че те имат възможност да избират програмата, местоположението и продължителността, които най-добре отговарят на техните нужди. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

1 резултата за Медия и мениджмънт Filter

МВА в Global Fashion Media

IFA Paris
Global MBA
Окт. 2020
<
Редовно
<
15 месеца
Английски
Кампус

За тези, които се интересуват от бъдеща кариера в тази изключително новаторска област, която изисква свежи подходи и кръстосано дисциплинарни умения, този уникален курс има за ...

Научете повече