close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

За да придобият конкурентно предимство, много хора избират да продължат образованието си с магистърска степен по бизнес администрация. Тази следдипломна квалификация обикновено отнема от една до три години, за да зав… Научете повече

За да придобият конкурентно предимство, много хора избират да продължат образованието си с магистърска степен по бизнес администрация. Тази следдипломна квалификация обикновено отнема от една до три години, за да завърши и често изисква бакалавърска степен като предпоставка.

Какво представлява Глобален мениджмънт в медиите? Глобален мениджмънт по мениджмънт на медиите дава на студентите практически умения и теоретични познания, необходими за успех в днешната непрекъснато променяща се медийна индустрия. Учените научават за традиционните и дигиталните медии чрез курсове по теми като управление на социалните медии, връзки с обществеността, маркетингови стратегии, брандинг и разработване на продукти.

Комуникацията е ключова за почти всяка част от живота, като по този начин комуникационните умения, придобити чрез Глобалния MBA в програмата за мениджмънт на медиите, са безценни както професионално, така и лично. Разбирането на силата на връзките с обществеността, както и как да се създаде силна марка са умения, които са силно търсени в международния бизнес свят.

Има широк спектър от фактори, които влияят върху цената на глобалната програма за MBA, като местоположението, училището и продължителността. Внимателно проучете всички опции и се свържете с приемния офис на избраната образователна институция за информация за точната цена на обучение и други свързани такси.

Различни възможности за кариера чакат завършилите с Глобален мениджмънт в мениджмънта на медиите. Има много международни възможности за всичко - от малки фирми до корпорации от Fortune 500. Възможни позиции включват маркетинг координатор, мениджър социални медии, продуктов мениджър и стратегия за връзки с обществеността. Завършилите могат да работят в широк спектър от индустрии и често имат право да влизат директно в ръководни длъжности.

Заинтересованите лица могат да избират от традиционните програми в университета или да учат онлайн. Училищата по целия свят предлагат Глобалния мениджмънт в мениджмънта на медиите, така че те имат възможност да избират програмата, местоположението и продължителността, които най-добре отговарят на техните нужди. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
IFA Paris
Париж , Франция

За тези, които се интересуват от бъдеща кариера в тази изключително новаторска област, която изисква свежи подходи и кръстосано дисциплинарни умения, този уникален курс има за ... +

За тези, които се интересуват от бъдеща кариера в тази изключително новаторска област, която изисква свежи подходи и кръстосано дисциплинарни умения, този уникален курс има за цел да развие потенциала на кандидатите от различни сфери като моден дизайн, графика, управление на продукти, журналистика и медийни изследвания. -
Global MBA
Редовно
15 месеца
Английски
Окт. 2020
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук