MBASTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Много студенти искат да завършат магистърска степен след завършване на бакалавърска програма, а за тези, които се интересуват от кариера в международния бизнес, записването в глобалната програма за MBA може да бъде добър избор. Чрез запознаване на студентите с различни култури и бизнес практики, програмата може да предложи специализирани знания в избрана област.

Какво е глобален MBA в лидерството? Този тип програма обикновено предоставя на студентите експертните знания, от които се нуждаят, за да успеят в бизнеса, като използват курсове, насочени към теми като финанси, теория на управлението и бизнес стратегия. Студентите могат да се научат как да разработват и прилагат бизнес стратегии, за да управляват успешни компании. Целта на програмата е да се създаде задълбочено и цялостно разбиране за начина, по който бизнесът функционира глобално.

Студентите обикновено развиват много умения, докато са записани в глобална програма за MBA. Силните комуникационни умения позволяват на учениците да работят ефективно, а аналитичните умения им позволяват да навлязат в сложни бизнес стратегии и политики. Уменията за решаване на проблеми могат да бъдат от полза както за професионалния, така и за личния живот.

Обикновено отнема около две години, за да завърши програма за глобален MBA, но цената варира от училище до училище. С университетите, предлагащи различни програми, разходите се различават драстично. Местоположението на класовете също може да бъде фактор в цената.

Глобален мениджмънт в лидерството обикновено подготвя студентите за разнообразна гама от вълнуващи кариери. Много от тях стават бизнес мениджъри, докато други предпочитат да работят като предприемачи. Някои преследват кариера като бизнес анализатори или ръководители на проекти. Работни места като рекламни мениджъри или мениджъри на маркетингови проучвания могат да бъдат на разположение на тези, които предпочитат творческа кариера, или студентите могат да изберат да работят като анализатори на данни или логистични консултанти.

Докато много студенти все още се записват в уроци, провеждани в колежа, онлайн класовете стават все по-популярни от всякога, защото позволяват по-голяма гъвкавост. Училищата по цял свят се увеличават, за да отговорят на тази нужда, като дават на много студенти достъп до курсове по интернет. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Лидерство Filter

Глобален MBA

Long Island University, Post Campus
Global MBA
<
Редовно
<
11 месеца
Английски
Кампус

Едногодишната глобална MBA програма на LIU е уникална програма за студентите, които имат опит в обучението в три световни центъра: Лондон, Шанхай и Ню Йорк. ...

Научете повече

магистър по бизнес администрация (МБА) в глобалното лидерство

Richfield University
Global MBA
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Master of Business Administration (MBA) на Richfield College с опция за глобално лидерство е дипломна степен, насочена към подготовката на студентите да допринесат за управлен ...

Научете повече