MBASTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е една от най-разнообразните магистърски програми на разположение. Учените обикновено трябва да завършат бакалавърска степен, за да бъдат разгледани за приемане. Магистърската степен е предпоставка за желаещите да продължат своето академично преследване с докторска степен.

Какво представлява един глобален MBA в областта на енергийните изследвания? Тази програма на MBA разглежда международната перспектива на бизнес операцията и управлението в енергийната индустрия. От студентите се изисква да завършат основни бизнес курсове по теми като маркетинг, финанси, счетоводство и операции. Освен това те ще научат как тези различни аспекти на бизнес администрацията са свързани конкретно с енергийната индустрия, включително нефт, газ и възобновяеми енергийни източници.

Повечето програми ще имат силен акцент върху възобновяемата енергия, като дават на завършилите предимство в тази бързо развиваща се област. Конкретни умения като маркетинг и финанси предоставят на учащите практическото обучение, от което ще се нуждаят, за да успеят в реална бизнес среда.

Цената на глобалната програма за MBA ще зависи от избраното училище. Тя също ще варира в зависимост от продължителността на програмата и ако тя се изучава в университета или онлайн. Свържете се с офиса за приемане за повече информация относно таксите за обучение.

Завършилите с Глобален мениджмънт по енергетика често се оказват с конкурентно предимство на пазара на труда. Енергийната индустрия винаги е в разцвет и перспективите за работа често са добри. Възможните заглавия на работа включват мениджър на проекти, оперативен мениджър и бизнес анализатор. Участниците в програмата могат също така да се специализират в областта на възобновяемата енергия или устойчивостта, и двете от които растат в търсенето, тъй като напредъкът в зелените технологии се правят всеки ден.

Колежи, университети и бизнес училища по света предлагат програми за Глобални програми за енергийни изследвания (MBA) в областта на енергетиката, много от които са достъпни онлайн с възможност за обучение на пълно или непълно работно време. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

1 резултата за Електроенергия Filter

MBA в устойчивост

University of Haifa, International School
Global MBA
Окт. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

Програмата се отличава с акцент върху екологичната и социална устойчивост, два от ключовите фактори за ефективна и отговорна бизнес практика. Като такава, комбинацията от висо ...

Научете повече