MBA-obrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Много студенти, които се интересуват от международни професионални кариери, могат да се възползват от експертните познания, които може да предложи един глобален MBA. Този тип програми обикновено излага студентите на широк кръг от култури, за да им помогне да развият по-добро разбиране за начина, по който бизнесът работи на глобална основа.

Какво е глобален мениджмънт в глобалното управление? Този вид степен обикновено подготвя студентите да поемат управленски роли в глобалния бизнес, като им предоставят специализирани знания за бизнеса чрез курсове като финанси, теория на управлението и изпълнение. Студентите могат също така да проучат управлението на веригата за доставки, бизнес стратегиите, счетоводството и писането, за да завършат своето разбиране. Целта на програмата е да помогне на студентите да разберат въздействието на глобалния бизнес и как те функционират.

Глобалната програма за MBA обикновено преподава на учениците ценни умения, които могат да им помогнат да успеят в избраната от тях кариера. Лидерските умения могат да бъдат квалифицирани за напредък в работата и увеличаване на заплатите в бъдеще, докато комуникационните умения им позволяват да работят ефективно. Аналитичните умения могат да се окажат полезни както в личните, така и в професионалните области.

Тъй като всяко училище е различно, няма определена цена за глобална програма за MBA. Всеки университет има свои собствени разходи за обучение, а местоположението може да повлияе и на цената.

Студентите, които завършват Глобален мениджмънт в глобалното управление, обикновено имат достъп до много вълнуващи кариери. Много от тях стават мениджъри в бизнеса или в бранша, докато други работят като мениджъри на веригата за доставки Възможно е да има и позиции като маркетинг мениджъри. Някои преследват кариера като бизнес анализатори, докато други намират работа като мениджъри на компенсации или логистични консултанти. Много от тях избират да започнат собствен бизнес и да станат главни изпълнителни директори.

Глобалните програми за MBA обикновено се предлагат както в университета, така и онлайн. Записването в онлайн класове може да даде на студентите по-голяма гъвкавост, за да балансират образованието си с личния си живот, затова потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

2 резултата за Глобален мениджмънт Filter

Майстор на Global Управление на човешките ресурси (Краен MBA Program)

National Sun Yat-Sen University
Кампус Редовно обучение 2 - 4 години Запитване на информация Тайван Град Гаосюн

Майстор на Global Управление на човешките ресурси е създаден на необходимостта от Колежа за укрепване на HR професията, и да даде на студентите някои заземяване в колко важни сфери на бизнеса са интегрирани в успешните организации.

Глобален MBA

Berlin School Of Business & Innovation
Кампус Редовно обучение 18 месеца Февруари 2020 Германия Берлин

Програмата Global MBA в BSBI е предназначена да помогне на желаещите да стартират бизнес или да стартират международна кариера. Като алтернатива, ако искате да преминете към научно-изследователска степен, включително докторат в съответна област, Global MBA ще ви предостави необходимите умения за успех.