MBASTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Много студенти, които се интересуват от международни професионални кариери, могат да се възползват от експертните познания, които може да предложи един глобален MBA. Този тип програми обикновено излага студентите на широк кръг от култури, за да им помогне да развият по-добро разбиране за начина, по който бизнесът работи на глобална основа.

Какво е глобален мениджмънт в глобалното управление? Този вид степен обикновено подготвя студентите да поемат управленски роли в глобалния бизнес, като им предоставят специализирани знания за бизнеса чрез курсове като финанси, теория на управлението и изпълнение. Студентите могат също така да проучат управлението на веригата за доставки, бизнес стратегиите, счетоводството и писането, за да завършат своето разбиране. Целта на програмата е да помогне на студентите да разберат въздействието на глобалния бизнес и как те функционират.

Глобалната програма за MBA обикновено преподава на учениците ценни умения, които могат да им помогнат да успеят в избраната от тях кариера. Лидерските умения могат да бъдат квалифицирани за напредък в работата и увеличаване на заплатите в бъдеще, докато комуникационните умения им позволяват да работят ефективно. Аналитичните умения могат да се окажат полезни както в личните, така и в професионалните области.

Тъй като всяко училище е различно, няма определена цена за глобална програма за MBA. Всеки университет има свои собствени разходи за обучение, а местоположението може да повлияе и на цената.

Студентите, които завършват Глобален мениджмънт в глобалното управление, обикновено имат достъп до много вълнуващи кариери. Много от тях стават мениджъри в бизнеса или в бранша, докато други работят като мениджъри на веригата за доставки Възможно е да има и позиции като маркетинг мениджъри. Някои преследват кариера като бизнес анализатори, докато други намират работа като мениджъри на компенсации или логистични консултанти. Много от тях избират да започнат собствен бизнес и да станат главни изпълнителни директори.

Глобалните програми за MBA обикновено се предлагат както в университета, така и онлайн. Записването в онлайн класове може да даде на студентите по-голяма гъвкавост, за да балансират образованието си с личния си живот, затова потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

2 резултата за Глобален мениджмънт Filter

Глобален MBA

Berlin School Of Business & Innovation
Global MBA
Global MBA
Окт. 2020
<
Редовно
<
18 месеца
Английски
Кампус

Станете иновативен и визиорен бизнес лидер с програмата Global MBA в Берлинското училище за бизнес и иновации. Учете се в нашия кампус в централен Берлин и се възползвайте от ...

Научете повече

Майстор на Global Управление на човешките ресурси (Краен MBA Program)

National Sun Yat-Sen University
Global MBA
<
Редовно
<
2&nbsp;-&nbsp;4 години
Английски
Кампус

Майстор на Global Управление на човешките ресурси е създаден на необходимостта от Колежа за укрепване на HR професията, и да даде на студентите някои заземяване в колко важни ...

Научете повече