Filter
Global MBA
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Много студенти, които се интересуват от международни професионални кариери, могат да се възползват от експертните познания, които може да предложи един глобален MBA. Този тип програми обикновено излага студентите на широк кръг от култури, за да им помогне да развият по-добро разбиране за начина, по който бизнесът работи на глобална основа.

Какво е глобален мениджмънт в глобалното управление? Този вид степен обикновено подготвя студентите да поемат управленски роли в глобалния бизнес, като им предоставят специализирани знания за бизнеса чрез курсове като финанси, теория на управлението и изпълнение. Студентите могат също така да проучат управлението на веригата за доставки, бизнес стратегиите, счетоводството и писането, за да завършат своето разбиране. Целта на програмата е да помогне на студентите да разберат въздействието на глобалния бизнес и как те функционират.

Глобалната програма за MBA обикновено преподава на учениците ценни умения, които могат да им помогнат да успеят в избраната от тях кариера. Лидерските умения могат да бъдат квалифицирани за напредък в работата и увеличаване на заплатите в бъдеще, докато комуникационните умения им позволяват да работят ефективно. Аналитичните умения могат да се окажат полезни както в личните, така и в професионалните области.

Тъй като всяко училище е различно, няма определена цена за глобална програма за MBA. Всеки университет има свои собствени разходи за обучение, а местоположението може да повлияе и на цената.

Студентите, които завършват Глобален мениджмънт в глобалното управление, обикновено имат достъп до много вълнуващи кариери. Много от тях стават мениджъри в бизнеса или в бранша, докато други работят като мениджъри на веригата за доставки Възможно е да има и позиции като маркетинг мениджъри. Някои преследват кариера като бизнес анализатори, докато други намират работа като мениджъри на компенсации или логистични консултанти. Много от тях избират да започнат собствен бизнес и да станат главни изпълнителни директори.

Глобалните програми за MBA обикновено се предлагат както в университета, така и онлайн. Записването в онлайн класове може да даде на студентите по-голяма гъвкавост, за да балансират образованието си с личния си живот, затова потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

2 резултата за Глобален мениджмънт

National Sun Yat-Sen University

Майстор на Global Управление на човешките ресурси е създаден на необходимостта от Колежа за укрепване на HR професията, и да даде на студентите някои заземяване в колко в ... [+]

Майстор на Global Управление на човешките ресурси (Краен MBA Program)

Майстор на Global Управление на човешките ресурси е създаден на необходимостта от Колежа за укрепване на HR професията, и да даде на студентите някои заземяване в колко важни сфери на бизнеса са интегрирани в успешните организации. Нейната цел е да даде на своите студенти солидна, добре закръглени образование в областта на HR, акцентирайки тийм билдинг и глобална визия. С идването ерата на глобализацията, народи се състезават интензивно да получат конкурентно предимство, като се инвестира в иновативни знания и световните таланти развитие, особено в преследването на престиж и елит талант-култури. Поради това е важно за пълно работно време Магистър по управление на Global човешките ресурси да се мобилизира и да даде на студентите възможности за придобиване на теоретични и практически умения. Програмата има за цел да предоставя нова програма English магистърска степен, че ще развият конкурентни глобални таланти и осигурят на учениците с човешкото познание по управление на ресурсите, необходими значително днес от международни компании.... [-]

Тайван Град Гаосюн
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Berlin School Of Business & Innovation

Програмата Global MBA в BSBI е предназначена да помогне на желаещите да стартират бизнес или да стартират международна кариера. Като алтернатива, ако искате да преминете ... [+]

Глобален MBA

Програмата Global MBA в BSBI е предназначена да помогне на желаещите да стартират бизнес или да стартират международна кариера. Като алтернатива, ако искате да преминете към научно-изследователска степен, включително докторат в съответна област, Global MBA ще ви предостави необходимите умения за успех.

Изследвайки съвременните проблеми, които стоят пред бизнеса, вие ще придобиете стабилно разбиране за важността да останете релевантни в света, който се променя по-бързо от всякога. Уменията и знанията на тази програма обхващат най-новите техники в бизнеса, управлението и лидерството и гарантират, че сте оборудвани да постигнете кариерните си цели. Ще разберете как да приложите наученото и да забележите тенденции, които ще добавят значение за вашата организация.... [-]

Германия Берлин
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
18 месеца
Кампус
Научете повече на английски