Global MBA

Общ преглед

7 locations available

Описание на програмата

Global MBA

Глобалният MBA е съвместна инициатива на четири бизнес училища:

* Тулейн университет, САЩ.
* Институт Tecnologico Autonomo де Мексико (ITAM), Мексико.
* Универсидад де лос Андес (Uniandes), Колумбия.
* Институт по-високи Администрация изследвания (Iesa), Венецуела.


Целта на Global MBA е да се развие управленски компетенции, необходими за постигане на по-добро развитие в международния бизнес.

MBA (Iesa) / Магистър по глобално управление (Тулейн университет): двойно степен ще бъдат наградени.

Характеристики на програмата:

  • Регионална: Разбиране на най-добрите практики за управление и латиноамерикански компании.
  • Глобалната перспектива: класове, преподавани в шест града, като се използва стратегия се фокусира върху случаите на големи предприятия по целия свят.
  • Необходимо е trabjos оборудване, състояща се от четири или повече студенти от страни, в които обработката различни култури и работа в мрежа се разширява: Challenger.

Глобалният MBA е насочена към MBA студенти и възпитаници на Iesa, които имат опит в управлението на повече от три години, заинтересовани да имаме визия за глобални бизнес динамика и да се определят възможностите на международната сцена.

Изискванията за придобиване на Глобалния MBA:

  • В качеството си на студент или възпитаник на Iesa MBA.
  • Студентите трябва да са завършили основните курсове по макроикономика, микроикономика, количествени техники, счетоводство, финанси, маркетинг, операции и организационно поведение.
  • Завършилите трябва да са по-малко от 5 години след приключване на обучението си.
  • Демонстрирайте владеене на английски език (TOEFL, IELTS, ALIGU).
    Те трябва да имат три години трудов стаж на ръководни позиции.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

IESA - Институт по Advanced Management изследвания &nbsp IESA училищното ръководство е частна, неправителствена организация, която предоставя обществени услуги за цялото общество и е независим от ... Научете повече

IESA - Институт по Advanced Management изследвания &nbsp IESA училищното ръководство е частна, неправителствена организация, която предоставя обществени услуги за цялото общество и е независим от настоящите икономически групи, политически, религиозни или правителството. Венецуела се стреми да предложи на авторитетното международно училище, а останалата част от Латинска Америка академична и интелектуална продукция, която разбира техните реалности и предизвикателствата пред управлението.&nbsp Той е един от четирите школи на управление и стопанска дейност в Латинска Америка и на 34-ти в света по имащ три големи международни акредитации, които представляват качеството на своя академичен, интелектуален производството и показателите учител, според най-взискателните стандартите за качество. &nbsp Сред стратегическите си цели за периода 2009-2015, в това число: Нарастващият брой на участниците в следдипломно и изпълнителен образование. Печеливши нови модели поколение, създаване и разпространение на знания. Задълбочаването на участника метод на обучение центрирано обучение. Развитието на преподаването и изследователската дейност в международния отличителен и местно значение, особено в областта на предприемачеството. Той има присъствие в три големи градове на Венецуела (Каракас, Маракайбо и Валенсия), за да отговори на нуждите на местния пазар. Освен това, чрез Фондация за академични изследвания в Management (EGF), със седалище в град на знанието (Панама), укрепва своята проекция и обслужване на Латинска Америка. Свиване
Каракас , Панама Сити , Шанхай , Богота , Париж , Буенависта , Ню Орлиънс + 6 Още По-малко