Filter
Global MBA
Венецуела Caracas Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Caracas

Глобалната програма на MBA обучава студентите за бизнес кариери с международна перспектива. Участниците често учат в чужбина, придобиват практически опит в създаването на международни работни места и си сътрудничат с разнообразен набор от връстници.

Магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е представен на завършилите при завършване на две години от усъвършенствани и специализирани учебни и за такива теми като бизнес, мениджмънт, финанси и счетоводство. Придобиването на МБА може да даде завършилите конкурентно предимство пред останалите кандидати за работа в агресивна пазар на труда.

 

Венецуела е държава в Южна Америка, която предлага универсални Degrees с много достъпна, в световен мащаб акредитирана образование за чуждестранни студенти. Насладете се на вашата академична година, докато прекарва един семестър заобиколен от върховете на Андите. Венецуела има повече от 90 висши учебни заведения.

Каракас е най-големият град и столица на Венецуела. Тя е символ на култура на брега на океана, който има много университети, театри и музеи. На места в университетите са добре познати с техния огромен избор от специалитети.

Университетите и бизнес училищата в Caracas. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Caracas тук, и се свържете с тях директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Венецуела
Caracas
Тип на обучение
Темпо на обучение
IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

Целта на Global MBA е да се развие управленски компетенции, необходими за постигане на по-добро развитие в международния бизнес. двойна степен присъдена .... ... [+]

Global MBA

Глобалният MBA е съвместна инициатива на четири бизнес училища:

* Тулейн университет, САЩ. * Институт Tecnologico Autonomo де Мексико (ITAM), Мексико. * Универсидад де лос Андес (Uniandes), Колумбия. * Институт по-високи Администрация изследвания (Iesa), Венецуела.

Целта на Global MBA е да се развие управленски компетенции, необходими за постигане на по-добро развитие в международния бизнес.... [-]

Венецуела Caracas
Октомври 2019
испански
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски