Global MBA иновационен мениджмънт

Общ преглед

Описание на програмата

Иновациите и предприемаческите умения все повече се превръщат в основни изисквания за успеха на бизнеса днес. MBA в управлението на иновациите подобрява както аспектите, така и оформянето на мениджъри и предприемачи, способни да създават стойност и да правят разликата. Всичко това е възможно благодарение на силни взаимоотношения с уникална регионална среда, формирана от предприятия, работещи в напредналата механика, в индустриалната автоматизация и производство.

структура

Магистърската степен е 12-месечна програма на пълно работно време, преподавана на английски език , включително 518 часа класни занимания, 1300 часа индивидуална и групова работа и 500-часов стаж .

Програмата е пълна, когато учениците завършат 500-часово обучение. Стажът ще помогне на студентите да подобрят своите умения за решаване на проблеми, да приложат новоразвитите си знания, както и да им дадат възможност да се справят с реални ситуации, които възникват в света на бизнеса.

Нашите програми осигуряват вълнуващо и изчерпателно учене чрез предлагане на оптимални размери, интегриране на реални практически казуси, както и предоставяне на възможност на студентите да станат част от общността на BBS .

Кариерно развитие

Създаването на пригодност за заетост е една от основните цели на нашата MBA програма, постигната чрез систематичен подход за кариерно развитие, както и постоянни усилия за ефективно привеждане в съответствие на професионалните проекти на нашите студенти с нуждите, изразени от бизнеса.

Стажът служи като перфектен професионален трамплин, особено като се има предвид факта, че само шест месеца след дипломирането Bologna Business School исторически е постигнало 90% място в общата авария .

Отделът за развитие на кариерата ще помогне на участниците да преследват целите си в кариерата и ще ги подкрепят по време на процеса на търсене на работа. Това специализирано отделение е посветено на проучването и изпълнението на кариерата. Квалифицираният консултант по кариера ще помогне на студентите с разнообразни услуги и ресурси, включително стратегии за търсене на работа, умения за интервю, възобновяване на развитието, оценки на кариерата / личността и много други.

Финансова помощ

Bologna Business School предлага както пълни, така и частични стипендии за участниците в MBA. Всички кандидати имат право да кандидатстват независимо от тяхната националност. Стипендиите се основават на заслуги (както академични, така и професионални заслуги) и покриват само разходите за обучение.

Global MBA предлага стипендии на:

  • 35 000 евро (пълна стипендия)
  • 20 000 евро (частична стипендия)
  • 15 000 евро (частична стипендия)
  • 10 000 евро (частична стипендия)

    Участниците имат право да кандидатстват за Честен заем с субсидирана ставка до пълното покриване на таксата за кандидатстване.
    За повече информация, моля пишете на globalmba @ BBS .unibo.it

Последна актуализация Септ. 2019

За учебното заведение

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in ... Научете повече

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in Italy. Свиване

Акредитации

EFMD Epas Accredited