EFMD Epas Accredited

Иновациите и предприемаческите умения все повече се превръщат в основни изисквания за успеха на бизнеса днес. MBA в управлението на иновациите подобрява както аспектите, така и оформянето на мениджъри и предприемачи, способни да създават стойност и да правят разликата. Всичко това е възможно благодарение на силни взаимоотношения с уникална регионална среда, формирана от предприятия, работещи в напредналата механика, в индустриалната автоматизация и производство.

структура

Магистърската степен е 12-месечна програма на пълно работно време, преподавана на английски език , включително 518 часа класни занимания, 1300 часа индивидуална и групова работа и 500-часов стаж .

Програмата е пълна, когато учениците завършат 500-часово обучение. Стажът ще помогне на студентите да подобрят своите умения за решаване на проблеми, да приложат новоразвитите си знания, както и да им дадат възможност да се справят с реални ситуации, които възникват в света на бизнеса.

Нашите програми осигуряват вълнуващо и изчерпателно учене чрез предлагане на оптимални размери, интегриране на реални практически казуси, както и предоставяне на възможност на студентите да станат част от общността на BBS .

Кариерно развитие

Създаването на пригодност за заетост е една от основните цели на нашата MBA програма, постигната чрез систематичен подход за кариерно развитие, както и постоянни усилия за ефективно привеждане в съответствие на професионалните проекти на нашите студенти с нуждите, изразени от бизнеса.

Стажът служи като перфектен професионален трамплин, особено като се има предвид факта, че само шест месеца след дипломирането Bologna Business School исторически е постигнало 90% място в общата авария .

Отделът за развитие на кариерата ще помогне на участниците да преследват целите си в кариерата и ще ги подкрепят по време на процеса на търсене на работа. Това специализирано отделение е посветено на проучването и изпълнението на кариерата. Квалифицираният консултант по кариера ще помогне на студентите с разнообразни услуги и ресурси, включително стратегии за търсене на работа, умения за интервю, възобновяване на развитието, оценки на кариерата / личността и много други.

Финансова помощ

Bologna Business School предлага както пълни, така и частични стипендии за участниците в MBA. Всички кандидати имат право да кандидатстват независимо от тяхната националност. Стипендиите се основават на заслуги (както академични, така и професионални заслуги) и покриват само разходите за обучение.

Global MBA предлага стипендии на:

  • 35 000 евро (пълна стипендия)
  • 20 000 евро (частична стипендия)
  • 15 000 евро (частична стипендия)
  • 10 000 евро (частична стипендия)

    Участниците имат право да кандидатстват за Честен заем с субсидирана ставка до пълното покриване на таксата за кандидатстване.
    За повече информация, моля пишете на globalmba @ BBS .unibo.it

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 5 курсове в Bologna Business School »

Последна актуализация Септември 9, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2019
Duration
Редовно обучение
Price
27,000 EUR
Deadline
Запитване на информация
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019
По място
По дата
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Запитване на информация
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019

Септ. 2019

Location
Крайна дата за записване
Запитване на информация
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019
End Date