Executive MBA Metro NY

Общ преглед

Описание на програмата

МВА на Ivy League за работещи професионалисти - усъвършенствайте уменията си и развивайте лидерския си потенциал.


Какво прави програмата Executive MBA Metro NY различна?

Неговият уникален формат за доставка. Уроците се провеждат през всеки друг уикенд, но поглъщащата среда е отражение на опита в жилищни програми.

Учебните курсове на Executive MBA на Джонсън се преподават от световноизвестния факултет на Cornell в събота и неделя в иновационния център Tata в университетския университет Cornell Tech в Ню Йорк. Жилищният компонент, включително престой в събота вечер в 4-звезден хотел в Ню Йорк, ви позволява да останете напълно потопени в курсови и екипни проекти с минимално разсейване.


Учебният план и академиците

Уикенд класове

Учебната програма на програмата е последователна и интегрирана. Тя е фокусирана върху общите принципи на управление и е приложима за студенти от всяка индустрия или функционална област. По време на втората година учебната програма ще се разшири в по-напреднали курсове, включително иновации и създаване на нови предприятия, оценки, усъвършенстван стратегически анализ и програма за глобално бизнес проучване, която ще доведе нашите мениджъри MBA на международен пазар за едноседмично потапяне в бизнеса. , Също така ще можете да персонализирате опита си с избираеми курсове.

Потопящи се жилищни сесии

Програмата Executive MBA Metro NY включва четири жилищни сесии в университетския университет на Корнел в Итака, Ню Йорк. През тези седмици ще завършите интензивна курсова работа и ще се ангажирате с преподаватели, съученици и по-широката общност на Корнел по различни начини.


Студентски опит

Докато преподавателите на Cornell водят и улесняват преподаването в класната стая, вашите колеги също ще направят значителен принос от реалния свят към учебната среда. Класовото разнообразие във всички форми води до ангажиране на разговори и нови перспективи. Уикендът в резидентния клас ви позволява да работите с екипни проекти с вашите колеги и да развивате вашата лична и професионална мрежа.


Начална дата: юли 2020 г.
Продължителност: 22 месеца
Цена: 195 498 долара - Общо обучение и приблизителни разходи за продължителност на програмата
Краен срок: 31 май 2020 г.
Местоположение: Иновационен център Tata, Ню Йорк, Ню Йорк

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsur ... Научете повече

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsurpassed in their integration of rigor with relevance: Свиване